Eto,desila se velika tragedija,srusio se vojni helikopter,sedam mrtvih.Tuga pregolema.Cela srbija tuguje,skoro se tako velika nesreca nije dogodila.Nedelja 15
Mart,proglasen je dan zalosti.To je najmanje,sto je moglo u ovakvoj situaciji da se uradi.Ali ja postavljam jedno pitanje,koje se javlja,kad god se u nasoj zemlji,dogodi
neki tragican dogadjaj i kada se objavi dan,ili dani zalosti.Tada,i samo tada,na nasim
TV stanicama,kao i na svim radio stanicama,emituje se predivna,kako se to kod nas
kaze,"ozbiljna" muzika.Pa zar svi mi,koji uzivamo u carima Muzike Cajkovskog,
Rahmanjinova i dr.muzickih velikana,zar treba samo u danima zalosti za celu zemlju,
da dobijemo priliku,da slusamo pravu dobru muziku.Zar smo samo tim danima opste
zalosti,privilegovani,da ne slusamo bivse kafanske pevacice sa magistrale.Zar samo u
tim danima,smo postedjeni,da ne gledamo glupave guzate "starlete",koje se vrte
i vriste sa ekrana svih TV stanica,po vasceli dan.!!!
Mart,proglasen je dan zalosti.To je najmanje,sto je moglo u ovakvoj situaciji da se uradi.Ali ja postavljam jedno pitanje,koje se javlja,kad god se u nasoj zemlji,dogodi
neki tragican dogadjaj i kada se objavi dan,ili dani zalosti.Tada,i samo tada,na nasim
TV stanicama,kao i na svim radio stanicama,emituje se predivna,kako se to kod nas
kaze,"ozbiljna" muzika.Pa zar svi mi,koji uzivamo u carima Muzike Cajkovskog,
Rahmanjinova i dr.muzickih velikana,zar treba samo u danima zalosti za celu zemlju,
da dobijemo priliku,da slusamo pravu dobru muziku.Zar smo samo tim danima opste
zalosti,privilegovani,da ne slusamo bivse kafanske pevacice sa magistrale.Zar samo u
tim danima,smo postedjeni,da ne gledamo glupave guzate "starlete",koje se vrte
i vriste sa ekrana svih TV stanica,po vasceli dan.!!!