Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, taj film nema da gledas.npr Vučića i Radulovića
pa znam, ali ovde se priča samo o željama i htenjimaE, taj film nema da gledas.
npr Vučića i Radulovića, zato što bih voleo da vidim konačno velikog vođu u nekoj ozbiljnoj tv debati sa nekim predstavnikom opozicije...
Pa zar ne misliš da bi upravo debata pokazala i to kolika je on u stvarnosti opozicija, odmah vidiš na osnovu toga koliko se usuđuje da napadne Vučića?Ne znam koliko je Radulovic opozicija, cak su ga sprdali da je trojanski konj Vucicev, tipa kao Ceda Jovanovic.
Вучића, са било којим опозиционаром.
У досадашњој владавини највеће окршаје на ТВ-у је водио са Јованом Јоксимовић![]()
Od DJB je nastao neki SMS koji ide uz AV kao i LDP, nije Radule trojanac ali veći deo DJB jeste.Ne znam koliko je Radulovic opozicija, cak su ga sprdali da je trojanski konj Vucicev, tipa kao Ceda Jovanovic.
Pa zar ne misliš da bi upravo debata pokazala i to kolika je on u stvarnosti opozicija, odmah vidiš na osnovu toga koliko se usuđuje da napadne Vučića?
Imam zelju da vidim Ducija Simonovica u duelu sa bilo kim, mislim da bi se to ubrzo pretvorilo u fizicki duel![]()
uh...Pa onda lena bogdanovic i dusica spasic
Шта ја знам....Рецимо, Сташа Зајовић и Драгослав Бокан.
Mislim da su Jelena Milic i bokan vec imali jedan duel, kod Bulica cini mi se. Tj bili su jos neki gosti pored njih, ali je njihov sukob bio u centru.
Милићка се помало унормалила, није више прави егземплар кретенизма. Ова брката јесте.