Tuzna vijest

Ne mogu da verujem,tesko mi je prihvatiti ovu tuznu i tragicnu vest...
Ceo dan pokusavam skrenuti tok misli,preusmeriti ih ka necemu drugom,ali ne uspevam...
Zao mi je mladosti...
Letos sam propustila koncert...mislila sam idem sledece godine,jer obecao je da ce doci ...ponovo...ali nema ga i nikad vise nece doci ni u moj niti u bilo koji grad...
Sada kada ga nema shvatamo koliko nam je mnogo pruzio...
Mnogi su se zaljubili uz njegove pesme i sigurno cemo ga se rado secati...
Ostavio nam je deo sebe...
Ostavio je svoje pesme i deo sebe u njima...
Ne mogu vise da pisem...nesto me steze i kao da me gusi sve ovo...

"SRCE NIJE KAMEN,
DA GA SAMO BACIS IZ KAPUTA ,
KAO KARTU POSLE PUTA...
SRCE NIJE KAMEN..."

Zbogom Tose...ziveces kroz svoje pesme...vecno...

Meni je mnogo zao mog druga koji po ceo dan place u skoli zbog njegove smrti.Nisam ga nesto posebno slusala,ali stavrno je bio vrhunski umetnik,imao je skolovan operski glas.Trenutno na svim muzickim kanalima pustaju njegove pesme i idu sms poruke i ja se svaki put najezim kad ih procitam.Ceo Balkan place.
A procitala sam komentar Goce Trzan koja ima duet sa njim dosla bi na sahranu da nema dete??????!!!!

Jbg da li sam tolko blesava pa kad vidim zgazenu zivotinju na putu pa mi zao a kamoli zivo bice- nije bitno vise kako se zove ...a ne decko sa takvim kvalitetima ...eto skoro je umro i Laza Ristovski prava legenda yu rock estrade...da to je zivot, radjanje -umiranje...ali ovo je trgedija...zahvaljujuci svemu sto se desava u svetu i nazalost teskoj ekonomskoj krizi i potrebi za novcem ,itd postadosmo roboti...
da Bog da da vise nikad ne pomislimo , a kamoli kazemo reci tuge!

Jaoj meni je mnogo tesko...pokusavam da ne mislim,ali ceo dan u skoli je to bila tema,svi smo plakali...ne mogu da verujem :( mnogo me boli....ali zivece vecno kroz svoje pesme... :( :( :( :( :( :( :(

Ovog tuznog jesenjeg dana,
u dusi nemir u ocima suze!
Proklinjem besmisao ovog zivota,
kunem sudbinu sto nam te uze!

Jecaj iz duse para mi grudi,
tuga sada lebdi u zraku.
Mi smo tu,a tebe nema,
sada pocivas u vecitom mraku!

Bio si covek velikog srca,
andjeoskog glasa,bozanskog lika,
vise te nema medju nama...
Al ostaje pesma...kao tvoja slika...