Jurica hoće da kaže da ga je oterao Šešelj kao i mnoge druge dobre,vredne i darovite ljude,.Eto nisu samo Juricini sunarodnici Šešeljeve žrtve Ima i drugih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a na toj listi si ti umri muški ?Naravno da znate da u BG postoji zabranjena lista.....to nije lista ni prestupnika ni krimosa, nego lista gde poznati ljudi figurisu i nisu podobni za zaposljavanje, koji god posao da hoce....to nije izmisljena stvar....ali je vezana za poznate tim krugovima, znaci nije na listi neki dodjos koji je tek pristigao u BG, naprotiv, dodjosi su idealni , jer bi dali dupe samo da se ne vrate odakle su dosli....nema boljeg kadra od dodjosa...
Ima istine, ali je on u Australiji radio, nije ga niko izdržavao. Čak je i snimao i bio šljakator, što bi ti rekao. Čitavu deceniju. I zaradio je tamo. Glumio je i u nekom msm francuskom filmu...Pokoj mu duši mučenoj.
Ali....
Veći deo tadašnje glumačke scene je bio protiv režima Miloševića. I glumili su jer su i reditelji i režiseri mahom bili protiv Miloševića. Otvoreno i javno. Milošević je pao 2000-te. Znači pre dvadeset godina. I? U Australiji nije uspeo ni nirmalan posao da nađe ni kao teški šljakator. Znam mnoge na ivici prihvatljive inteligencije koji su otišli i makar uspeli da se zadrže kao fizikalci. Opet u Srbiji imaš poslova koje možeš raditi,usrani i loši ali te ne izdržava roditelj u kasnim pedesetim barem.
Jbg realno je malo i do njega ipak. Ne misliš?
Ja nisam poznavao čoveka ni njegov životni put nego samo reagujem na uvodni post koji je napisan kako je napisan i daje ton njegovom životu... pa poprilično luzerski i malo nelogičan u svetlu nekih realnih okolnosti. Moj post je kritika postavljača i njegove percepcije ne pokojnika iako možda deluje tako...Ima istine, ali je on u Australiji radio, nije ga niko izdržavao. Čak je i snimao i bio šljakator, što bi ti rekao. Čitavu deceniju. I zaradio je tamo. Glumio je i u nekom msm francuskom filmu...
A kao istaknuti konferamsije, kao i Lečić, devedesetih, mogao je da se prišljamči nekoj partiji i bude neko mudo, direktor propalog Avala filma, bilo šta slično.
Vratio se zbog majke, zbog ne znam čega još, iz privatnih razloga svakako.
Njegov problem je bio u tome što msm da nikad nije otišao u JDP da pita da li može nazad na scenu. Nikoga nije molio, nigde se nije šlihtao, nije bio prodoran...a svašta je radio, nije bežao od bilo kakvog posla...znam samo i da je visio po kladionicama, eto to bi mu bio neki porok, al koliko ljudi ne ide, malo..
Koliko vidim covek je radio svasta u zivotu, ali nije mu islo.Danas je u 59 godini preminuo manje poznati glumac Borivoje Kandic! Boru sam poznavao ali ne kao njegovog starijeg brata. Bora je umro kao veoma siromasan i decenijama bez posla a uopste nije bio los glumac. Secate ga se kao mladog Vuka Karadzica u istoimenoj seriji koju je rezirao Djordje Kadijevic i jos nekoliko zapazenih uloga. Evo kako je ziveo~
"Pomažem prijatelju u ovom kafiću, u jednu ruku se i družimo, a i on mi daje malu naknadu. Dođem svako jutro pre osam, malo počistim, pripremim stolove pre nego što pristignu gosti. Nije to mnogo posla, niti nešto od čega bih mogao da živim. Mene izdržava majka. Od njene penzije preživljavam. A živim sam, sa psom, od kada sam se razveo", ispričao je Kandić u jednom intervjuu pre dve godine.
Borina greska je sto je ucestvovao u svim opozicionim mitinzima 90tihgodina a dolaskom Milosevica i Seselja na vlast za njega su vrata teatra i filma bila zatvorena. Bora sa zenom odlazi u Australiju ali tamo ga zena ostavlja i udaje se za drugog a Bora sam nastavlja dalje radeci u rudnicima zapadne Australije ziveo je tada u Pertu pa posle u Melburnu ,Sidneju ,probao je i na N.Zelandu ali nije islo. Bora se vraca u Srbiju bez para bez posla i polako nestaje. Moje pitanje je zasto nije kao Bercek kao Bata Zivojinovic usao u SPS ili kao Mile Tranzicija u DS ,danas Goncic ...previse stidljiv previse ponosan da bi nekoga vukao za rukav. Takvi danas mogu samo da umru.
Secate se njegovog oca Prsan iz Kapelskih krijesova i za njega nije vise bilo uloga.
Boru Kandića pred smrt izdržavala majka: "Fali mi da igram, još uvek se nadam nekom pozivu" (b92.net)
Borina sudbina mi je privukla paznju jer je tipicna za ogroman broj obicnih ljudi. Iskreno je krenuo u zivotu pun nade ,podrzao demokratske promene a ljudi koji su se stavili na celo su se svi prodali i obezbedili a svi ostali ostali na cedilu. Drugo zena koju je voleo ga ostavlja verovatno zbog nedostatka novca ili njene prevelike ambicije.Doduse svi moji prijatelji na zapadu imaju vise brakova ,sto je tamo normalno kulturoloski . Nije on jedini od glumaca otisao iz Zemuna imate Sinisu Copica ,moj skolski igrao u Savamali ,Srdjan Pesic iz Zikine dinastije otisli 90tih ali se nikada nisu vratili ,ovaj je bio nostalgican ali nije shvatio da se sve promenilo. Dosli su u grad novi ljudi ,prognani i surovi poput Atlagica ,Grubana cvrsto reseni da grizu do kraja .
Не знаш ни ко је био, ни зашто му није ишло, али знаш да лупеташ.
"Искрено је кренуо у животу пун наде, подржао демократске промене..."
Еботе, каква реченица! Ово нема ни у саставима за петицу!