pirratica
Veoma poznat
- Poruka
- 10.156
Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
![]()
Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!OdlepicuSrculence:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinazena bez imena:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!OdlepicuSrculence:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotSrculence:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinazena bez imena:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!OdlepicuSrculence:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mogu da zivim beskonacnozena bez imena:pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotSrculence:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinazena bez imena:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!OdlepicuSrculence:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beskonacno je malo mnogo jer moze da ti se desi da trpis nekeeee jos 40 godina :wink:Srculence:Ja mogu da zivim beskonacnozena bez imena:pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotSrculence:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinazena bez imena:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!OdlepicuSrculence:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beskonacno je malo mnogo jer moze da ti se desi da trpis nekeeee jos 40 godina :wink:[/quote:87ebcf0980]zena bez imena:Ja mogu da zivim beskonacnoSrculence:pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotzena bez imena:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinaSrculence:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!Odlepicuzena bez imena:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlaSrculence:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastilozena bez imena:Pa mene je uveselio preseljajSrculence:pa da srculence pOOOOmagajzena bez imena:Recept za srecuSrculence:[quote:87ebcf0980="zena bez imena"]pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beskonacno je malo mnogo jer moze da ti se desi da trpis nekeeee jos 40 godina :wink:[/quote:d726e7895e]Srculence:Ja mogu da zivim beskonacnozena bez imena:pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotSrculence:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinazena bez imena:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!OdlepicuSrculence:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:[quote:d726e7895e="Srculence"][quote:d726e7895e="zena bez imena"]pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beskonacno je malo mnogo jer moze da ti se desi da trpis nekeeee jos 40 godina :wink:[/quote:10e4b9bb6b]E srculence kako se nazivaju oni sto su noci dobrice a danju se pretvaraju u cudovista????zena bez imena:Ja mogu da zivim beskonacnoSrculence:pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotzena bez imena:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinaSrculence:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!Odlepicuzena bez imena:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlaSrculence:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastilozena bez imena:Pa mene je uveselio preseljajSrculence:pa da srculence pOOOOmagajzena bez imena:Recept za srecuSrculence:[quote:10e4b9bb6b="zena bez imena"]pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beskonacno je malo mnogo jer moze da ti se desi da trpis nekeeee jos 40 godina :wink:[/quote:28556052c3]Luc:Ja mogu da zivim beskonacnoSrculence:pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotzena bez imena:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinaSrculence:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!Odlepicuzena bez imena:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlaSrculence:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastilozena bez imena:Pa mene je uveselio preseljajSrculence:pa da srculence pOOOOmagajzena bez imena:Recept za srecuSrculence:[quote:28556052c3="zena bez imena"][quote:28556052c3="Srculence"][quote:28556052c3="zena bez imena"]pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beskonacno je malo mnogo jer moze da ti se desi da trpis nekeeee jos 40 godina :wink:[/quote:980d6cf5b2]E srculence kako se nazivaju oni sto su noci dobrice a danju se pretvaraju u cudovista????zena bez imena:Ja mogu da zivim beskonacnozena bez imena:pa toliko da ih trpim bas i nemam nameru jer imam samo jedan zivotSrculence:Nemoj molim te.Ja sam ih trpela 40 godinazena bez imena:ja sam ih se samo privremeno resila ali snajku im uvek se vracaju nocu!!!OdlepicuSrculence:Tebi,a ja sam zivela sa slepim vukodlacima na mestu bez tlazena bez imena:kakva slucajnost to sto je tebe usrecilo meni je sve upropastiloSrculence:Pa mene je uveselio preseljajzena bez imena:pa da srculence pOOOOmagajSrculence:Recept za srecuzena bez imena:[quote:980d6cf5b2="Srculence"][quote:980d6cf5b2="zena bez imena"]pa kazi recept :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrorastamann:Molim vas, olabavite malo sa tim citiranjem...
srculence pa ti znas biti i pitoma?!Srculence:Dobrorastamann:Molim vas, olabavite malo sa tim citiranjem...![]()
Znamzena bez imena:srculence pa ti znas biti i pitoma?!Srculence:Dobrorastamann:Molim vas, olabavite malo sa tim citiranjem...![]()
![]()