Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
kako nisu...a pro bono...msm da se tako zove,eh Srbine,Srbine samo da drpne lovu pa makar i za savet...a ja mislila da cu dobro proci poshto na Forumu svi vole da daju savete 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zemlju sam nasledila od oca i tetke...kuca je odavno tu sagradjena bog te pita kad,bez dozvole za gradnju...i onda je to moglo kao i sad...ja sam u procesu uknjizenja,ovih dana ocekujem vlasnicki list,a na javnom uvidu sam videla da je promena izvrshena u moju korist...ali shta sa kucom koja se evidentno nalazi na mom zemljishtu...msm ne zanima me shto nije legalizovana to zapravo nije moja stvar...a sa druge jeste jer ce tip ladno to uraditi sa sve zemljom ispod i oko nje a ona nije njegova...zanima me moze li to zakonski da uradi a da ja ne budem obaveshtena...u tom slucaju brisovna tuzba gubi na znacaju jer ima rok kako neko rece....
Tuziti kaze ministar Ilic ako niste zadovoljni uknjizenjem...ko bre danas ima pare za tuzakanje kad jedna tuzba koshta min.8.ooo din?
Ako ministar pretuče ženu da li sudija sme da ga osudi za nasilje u braku kada se mučenica požali?
Mislim na ove nezavisne sudije...
Tuziti kaze ministar Ilic ako niste zadovoljni uknjizenjem...ko bre danas ima pare za tuzakanje kad jedna tuzba koshta min.8.ooo din?Imam situaciju gde komshija hoce da uknjizi svoju kucu,a sad svakako poshto taj deo nije skup...no njegova kuca se nalazi na mom zemljishtu i shta dalje...on se svakako uknjiziti ali mislim da mu za to treba moja saglasnost...ja sam vec njegovom advokatu dala ponudu oko dogovora koju vlasnik ne prihvata...znaci,ostaje mi samo da ga tuzim?Ako neko ima slicnu situaciju , molim da napishe i svaki predlog je dobro doshao...ne nije promasheni pdf.chovek ce se ladno uknjiziti zato shto je lokalni drmator i ja mu ne mogu nishta...e to je NEPRAVDA...![]()