Tužio ženu jer mu je rodila ružnu decu

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
Đian Feng iz Kine, tužio je sudu svoju bivšu ženu jer su im deca ružna i dobio odštetu od 120 000$.

Feng je prvobitno svoju bivšu tužio zbog rađanja ružnjikave devojčice ali nakon što je DNK test dokazao da su i devojčica i ostala deca njihova - proširio je optužnicu i za ostale "loše proizvode" tjst preostalo dvoje dece.

2uhsfpy.png

Pokazalo se da deca jako liče na majku ali na verzjiju pre plastičnih operacija kojima se podvrgla pre nego što je upoznala gosn Fenga.
Sud je presudio da je gosn Feng obmanut jer je tadašnja udavača prećutala svoj pravi izgled i plastične operacije od 100 000$.

http://www.examiner.com/article/man...ldren-and-wins-daughter-s-looks-horrified-him

Iskreno, mislim da je sud ispravno presudio jer ovo jeste teška prevara. Mnogo gora i nego kad oženiš lepoticu ( na večitim dijetama ) a nakon potpisivanja se pretvori u slona.

Iskreno, mislim da je sud ispravno presudio jer ovo jeste teška prevara. Mnogo gora i nego kad oženiš lepoticu ( na večitim dijetama ) a nakon potpisivanja se pretvori u slona.

Hteo je lepoticu dobio je lepoticu, kako je postala lepotica je druga priča, nezavisno od toga što je degen ponizio svoju sopstvenu decu ovakvim javnim procesom, umesto da se naprosto razvede ako mu nije po volji.

Pa on je ruzniji od dece koliko vidim na ovoj slici...

ja znam kod nas nekoliko javnih za koje je ovaj kluni i koji se pritom dodatno maskiraju da bi jos vise licili na obozavanog :lol:

- - - - - - - - - -

Mama mršava... ne da joj zlotvor ništa da jede..

oce da je natera da lipse pa da proda decu boko haramu i sa tim parama uziva nekoliko noci sa onim prekrasnim lepoticama iz sangaja

Polozaj zena u Japanu,Kini i Koreji je mnogo drugaciji od polozaja muskarca.

Zene su pod strasnim pritiskom da izgledaju po jednom odredjenom sablonu lepote,
i zato MASOVNO idu pod noz - najcesce da podignu kapke(kao sto ima mala devojcica na slici),
i izbele kozu ....

A zuti su i neverovatno surovi :sad2:

A i muskarci se ne zene iz ljubavi, vec biraju lepu da bi im deca bila lepa.

Sve je to zbog spoljasnjeg sjaja, a ne unutrasnjeg.

Back