- Poruka
- 5.547
P.S.
Neki mislili da si ti David Dabić a da je moj idol, filozofski genije - marlon - Ratko Mladić.
A ono - obična forumska provala...
Šta piše ovde ne vidim dobro :???::???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S.
Neki mislili da si ti David Dabić a da je moj idol, filozofski genije - marlon - Ratko Mladić.
A ono - obična forumska provala...
Nije tacno.
Pripadnici BIA imaju pravo da nose oruzje i da hapse.
Poslanichki imunitet je chudo...mogu da laju...i da ne nahebu...
...na zhalost...
Naravno da treba jer iza te istoriske lekcije krije se otvoreni poziv na odmazdu. Ja bih je momentalno, ukoliko se dokaže, da je ova izjava tačno preneta, najurila iz parlamenta... za početak![]()
Šta piše ovde ne vidim dobro :???::???:
27. jul 2008. | 00:28 | Izvor: B92
Beograd -- Tužilac Slobodan Radovanović izjavio je da u nastupima funkconera SRS-a ima elemenata za preispitivanje odgovornosti.
"Naveo bih grupu krivičnih dela protiv državnog uređenja i bezbednosti, krivična dela protiv javnog reda i mira, krivična dela povodom napada na državne organe. Ovakva ponašanja, naravno, mogu se sankcionisati, ali zavisi od elemenata krivičnog dela i od kvalifikacije, što će se utvrditi iz autentičnih snimaka“, kaže on.
Vršilac dužnosti republičkog tužioca kaže i da podržava ideju da donese zakon koji bi smanjio nedodirljivost poslanika.
"Činjenica je da su u nekim važnim predmetima u prethodnom periodu imali komplikacije i dosta odugovlačenja postupka, možda baš zbog toga što se koristio institut imuniteta da bi se neko, na neki način, možda zaštitio. Ovo je vrlo ozbiljna tema, o njoj treba dobro razmisliti, ali, mislim da bi svakako dobro došlo da možemo da skratimo ove procedure oko skidanja imuniteta, i to mora da radi jedno ozbiljno državno telo, možda najbolje sud, ali ponavljam da o svemu treba dobro razmisliti pre nego što se donese takva odluka“, kaže Radovanović.
Pa tako je to kad se svakome daje poslanicki imunitet. Cuj, vJerica radeta. Demokrate bar ne gaje takve egzemplare hrvatstine u svojim redovima.
Za pocetak, otkuda nekom ko se zove vJerica clanstvo u SRS? Pa zato sto SRS ne proverava ko mu je clan stranke i GO. Ubace ustase element, u ovom slucaju vJericu, i onda ona pravi sra.nja, ima imunitet i radi za Hrvatsku stvar. A budale se loze da je velokosrpkinja.
Ако Вјерица Радета због овога треба да одговара - онда у реду
Na konferenciji SRS, održanoj u pretak, 25. jula, Radeta je poručila predsedniku Tadiću da se izdaja u Srbiji ne prašta, da to nije pretnja, već upozorenje na prokletstvo koje je izdajnike pratilo u srpskoj istoriji.
Ona je u tom kontekstu podsetila na krah dinastije Obrenovića i poručila sadašnjim ljudima na vlasti da, možda, neće svi imati "sreću" Zorana Djinđića, jer, kako je navela, Bog kažnjava do sedmog kolena, a po nekima i do 11. kolena.
(ovako je to preneo Tanjug)
++++++++++++++++++++++++++++++++===
rasovicz ima još bolju, mada ne direktno vezanu za ovaj slučaj teoriju
ovih dana puna je stampa o zivotu Radovana svih ovih godina,ako je tacno a nemoguce je da svi lazu,pa Radovan je ispao budala jer se toliko eksponirao u javnosti da nije ni cudo sto su ga uhapsili.Ako se setimo davne price da mu je Ricard Holbruk obecao slobodu ukoliko se javno ne eksponira ni u politici niti u javnosti jasno je da je bio pod krovom CIA koja ima siguran sam svoje predstavnike svuda pa i u Srbiji,sto znaci da je "ispao" iz igre koju je napravila CIA i ispao zrtveno jagnje za novu vladu.Iskreno manje ga cenim od Ratka Mladica jer jedno je biti u gospodskom odelu a drugo nositi vojnicku uniformu.Za mene je Mladic pravi srpski vojnik bez obzira na sve mislim da nece proci kao Radovan,on je svoju pravdu iznosio na ratistu u Bosni a Radovan neka se nada neznam cemu?
Naidje Haso u apoteku gde je Muja počeo da radi i primeti da se ovaj sve preznojava nešto.
- Bolan šta ti je?
- Ma ne znam da li sam dao Ibrovoj pravi lek?
- A šta je problem?
- Pa rekla da nije videla onu stvar dugo vremena.
- Šta si joj dao?
- Kapi za oči...
Kako se latinski kaže impotencija? vidi, meni, visi
Šta da ti radim kad se krećeš u takvom okruženju.
I ako bolje pogledaš takvi su u obe glave.
Čak te uče nekakvom falš latinskom.
Verujem da su zaboravili onaj izvorni: pеnis bonus pax in domus![]()