Tužilaštvo: Podignuto 13 optužnica zbog pada nadstrešnice

Aj sad ozbiljno, tebi je ovo ok?
Posle 60 godina oni krenu da rekonstruišu, kao završe i par meseci kasnije nadstrešnica objekta kog su rekonstruisali padne i oni nisu krivi?
To je jedno pitanje, a sasvim drugo Šolakovo korišćenje toga u svojstvu argumenta za medijski narativ kome je jedina funkcija održavanje tonusa svog biračkog tela.

Samo pomažu SNS-u, kao Vučko Drašković nekada Zlobi.

Uzrok je 60 godina neodržavanja

Па није пало 60 година, док нико није дирао (чак ни за време оне олујчине 2023. у НС), него баш кад стручњаци за прање пара од дроге у грађевини узму да реконструишу?

Баксуз, *******...

Aj sad ozbiljno, tebi je ovo ok?
Posle 60 godina oni krenu da rekonstruišu, kao završe i par meseci kasnije nadstrešnica objekta kog su rekonstruisali padne i oni nisu krivi?
Ma botuje

Naravno da su krivi
Još jednom, 60 godina neodržavanja je jedno, ovaj ovde, Kesić, Topalko & Co. nešto drugo. Pa još kad se uzme u obzir da Jelena Pavlović nekima nije bila podobna jer bi eto možda mogla i da skrene studente udesno i “promoviše srpski nacionalizam” na protestima…

To je jedno pitanje, a sasvim drugo Šolakovo korišćenje toga u svojstvu argumenta za medijski narativ kome je jedina funkcija održavanje tonusa svog biračkog tela.

Samo pomažu SNS-u, kao Vučko Drašković nekada Zlobi.
Kakva gomila gluposti, menjaš temu. Ja sam te jasno pitao jedno, ti namerno ne odgovaraš na to već pišeš politikantske parole.

Kakva gomila gluposti, menjaš temu. Ja sam te jasno pitao jedno, ti namerno ne odgovaraš na to već pišeš politikantske parole.
Izvinjavam se, jasno i glasno sam rekao šta mislim o onima koji su monopolisali mikorifon na protestima i koji određuju ko može da se obrati okupljenima a ko ne, bez ikakvog obzira na stavove velike većine studenata i ostalih okupljenih.

Nema argumenta koji bi me naveo da podržim takve toksične antisrbe kao što su Bjelogrlić, Kesić, Topalko i njihov gazda, pa dešavalo se ne znam šta.

Gde je Kesić sa svojom trudnom babom sa jedne strane tu se ja ne mešam.

Kvalitet rada tužilaštva (optužnice) odrediće sud. Ono što je primetno to je kratkoća vremena koga je tužilaštvo imali na raspolaganju i strahovit pritisak javnosti te političkih aktera što će se sve neminovno odraziti na taj kvalitet .No videćemo.
Neki ovde zamišljaju da je rad pravosuđa isto što okupljanje svetine koja viče SMRT ! SMRT ! Iznenađuje da su upravo oni koji se pozivaju na izgradnju institucija, procedure... najveći huškači kada se pretvore u razjarene bivole koji bi sve da pobiju. Zapravo ne iznenađuje.

Izvinjavam se, jasno i glasno sam rekao šta mislim o onima koji su monopolisali mikorifon na protestima i koji određuju ko može da se obrati okupljenima a ko ne, bez ikakvog obzira na stavove velike većine studenata i ostalih okupljenih.

Nema argumenta koji bi me naveo da podržim takve toksične antisrbe kao što su Bjelogrlić, Kesić, Topalko i njihov gazda, pa dešavalo se ne znam šta.

Gde je Kesić sa svojom trudnom babom sa jedne strane tu se ja ne mešam.
Nemoj da se izvinjavaš, nego kad me citiraš onda napiši nešto što ima veze sa mojim postom a ne random gluposti.

Kvalitet rada tužilaštva (optužnice) odrediće sud. Ono što je primetno to je kratkoća vremena koga je tužilaštvo imali na raspolaganju i strahovit pritisak javnosti te političkih aktera što će se sve neminovno odraziti na taj kvalitet .No videćemo.
Neki ovde zamišljaju da je rad pravosuđa isto što okupljanje svetine koja viče SMRT ! SMRT ! Iznenađuje da su upravo oni koji se pozivaju na izgradnju institucija, procedure... najveći huškači pretvore se u razjarene bivole koji bi sve da pobiju. Zapravo ne iznenađuje.
Takvi su doveli i Broza na vlast - pre Mile Pajić i Dinka Gruhonjića su bili KPJ, SKOJ I AFŽ.

SKOJ 1945-2025:
5CB7C82D-7F19-4CED-A872-9CCAE72478EC.jpeg

AFF05A92-2559-46B1-9FC4-372E99C3DD2C.webp

Back