pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.263
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad dobijes dete stavljas svoj zivot po strani dok si ziv i sve ulazes sto imas u decu,a najgora vrsta su ako zele samo paznju i minimum angazovanja,to se pruza i nepoznatim nemocnim osobama a ne rodjenim roditeljima prema tome ne seri ako nisi jebene dobre voljeTo je najgora vrsta ljudi koji misle da su im deca duzna da ostave svoj zivot po strani da bi im bili na usluzi po svaku cenu.
Nemojte pogresno da me shvatite lepo je to kad neko brine o svojim roditeljima i pomaze im kad moze i kako moze ali to nije obaveza koju rotelji treba da namecu svojoj deci vec njihova dobra volja.
Tako, daj celu priču ili link barem
---
Mogu li da ti predložim sledeću temu: ''Žena koja je dobila dete veštačkom oplodnjom tužila anonimnog davaoca sperme za izdržavanje''?
Dakle 2 sina nije pozivao jer su pajseri kao i on sam.otac je bio ljut na nju što ga je blokirala, zato je tužio. Inače, ima još dva sina. Sudija je oprostio ćerki da ne mora da plaća jer je student (inače po zakonu je obavezna) ali joj je naredio da izgladi odnose sa ocem i da bude uvidjajnija.
otvori slobodnoTako, daj celu priču ili link barem
---
Mogu li da ti predložim sledeću temu: ''Žena koja je dobila dete veštačkom oplodnjom tužila anonimnog davaoca sperme za izdržavanje''?
Kineska poslaKinez je na kraju izveo svoju ćerku na sud nakon što je odbila da zanemari studije kako bi se vratila kući i brinula o njemu nakon saobraćajne nesreće.
Čovek, po prezimenu Džang, navodno je počeo da zove i šalje poruke svojoj ćerki nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću u svom rodnom gradu Pujangu, u kineskoj provinciji Henan. Nakon što je više puta pokušavao i nije uspeo da je ubedi da dođe kući i brine o njemu, bio je šokiran kada je otkrio da mu je ćerka blokirala broj telefona. U naletu besa, podneo je tužbu lokalnom porodičnom sudu, tražeći od nje 1.500 juana (215 dolara) mesečne alimentacije. Član 26. Kineskog građanskog zakonika propisuje da „odrasla deca imaju obavezu da izdržavaju i štite svoje roditelje“.
Pogledajte prilog 1303489
Sve što sam znao (manje više) sam preneo ali ima dovoljno ličnih podataka da može da se pretraži, naročito na kineskom pretraživačumalko sumnjam u pricu jer ne znam koliko deca imaju godina
cini mi se da su to generacije koje je zahvatao 1child policy
Osim ako nisu krili decu,mala je verovatnoca da imaju 3 dece ako nisu bas mali.
Znamo da se covek zove DzangSve što sam znao (manje više) sam preneo ali ima dovoljno ličnih podataka da može da se pretraži, naročito na kineskom pretraživaču
Pujang, u kineskoj provinciji Henan, 1‚500 juena mesečno izdržavanje, ima ćerku studenta i još dva sina, bio u saobraćajnoj nesreći...Znamo da se covek zove Dzang![]()
A jednostavno ti je to...malko sumnjam u pricu jer ne znam koliko deca imaju godina
cini mi se da su to generacije koje je zahvatao 1child policy
Osim ako nisu krili decu,mala je verovatnoca da imaju 3 dece ako nisu bas mali.