Pozdrav. Da ne duzim pricu u par recenica samo da kazem sta je i kako je. Naime, otac zivi u MOM stanu i tu je po tacki ugovora gde ce on u njemu ziveti dok je ziv i ja stan ne mogu prodati, izdati i td. I sve je to ok. E sad, problem je sto on NE placa racune uopste. pokusavao sam na sve nacine ali bezobrazluk je na nivou. Dug za struju je dosegao 35.000 i najzad su mu je iskljucili, dok je dug za Komunalije sa kamatama i tuzbama dosao do nekih 18.000. I juce me je obradovala plava koverta kod kuce. Tuzen sam za sumu od nepunih 8.000, a to je deo koji cine troskovi tuzbe i kamate, cini mi se. Naravno kovertu je, po novom sistemu poslala neka advokatska kancelarija iliti, po novom, uterivac dugova u ime Infostana, pretpostavljam. U koverti je neko silno pisanije koje ne razumem kao i dve uplatnice - na 7.900 i 1.800din sto je valjda placanje njima, tj uterivacima. Ako ne platim tih 1.800din za 8 dana, duplira se iznos. Mene zanima, ako neko ima iskustva sa ovim da li da kuliram i ne platim nista dok skota ne urazumim ili sta vec da radim? Najstrasnije je dakle sto je sve na MOJE ime i mene jure. Kada krece zaplena stvari? Kako to ide? Najradje mi je da mu lepo odu na vrata i zaplene stvari i mirna Backa..
Da me pogresno ne razumte, roditelji su mi razvedeni vise od 20 godina i ne postoje otac-sin odnosi ni u jednom segmentu. Najradije bih ga izbacio iz stana i zavrsio sa tim.