mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
...ни медији се неће бавити таквим стварима![]()
Otkud znaš, možda i hoće, nije isključeno ni da ima urednika rasista, ako ništa drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ни медији се неће бавити таквим стварима![]()
Ooo kakvo oštroumno zamjećivanjeJesi li ti to upravo zabila nos u tuđi novčanik???Šta ako Verovatnoća ima puno para?
![]()
Otkud znaš, možda i hoće, nije isključeno ni da ima urednika rasista, ako ništa drugo.
Problem je što su kod nas Romi jako složni i nasilni, a ja imam mnogo životinja... Kad malo bolje razmislim plašim se da ostalima ne naude.
Inače nevezano za temu... kad je u pitanju Animal police... ko tu u stvari radi? Veterinari uz pomoć MUPa ili?
a moze i ovako :
U mom kraju su COPORI LUTALICA ''jako složni i nasilni, a ja imam mnogo dece...
Kad malo bolje razmislim plašim se da ostalima ne naude.'' !
Boze, koliko rasizma i mrznje prema ljudima na ovom PDF![]()
Naravno, i pisala sam o tome, i zvala par drustava zzz da ih uklone, pobrinu se za njih,Da li su vec naudili nekome?
a moze i ovako :
U mom kraju su COPORI LUTALICA ''jako složni i nasilni, a ja imam mnogo dece...
Kad malo bolje razmislim plašim se da ostalima ne naude.'' !
Boze, koliko rasizma i mrznje prema ljudima na ovom PDF![]()
Naravno, i pisala sam o tome, i zvala par drustava zzz da ih uklone, pobrinu se za njih,
dok se mali rat sa decijeg igralista ( lokacija br 1 ) ne pretvori u krvoprolice
ali zaista, bukvalno je celo DECIJE igraliste ''obelezena'' teritorija, ni jedno dete ne sme ni da pridje, a kamo li da se igra
A psi nisu zlostavljani, naprotiv, neka Gospodja im je bas tu napravila kucicu, i hrani ih
Ni jedan nije cipovan, ni sterilisan i vidi se da nisu izbaceni na ulicu, vec se siri copor![]()
Naravno, i pisala sam o tome, i zvala par drustava zzz da ih uklone, pobrinu se za njih,
dok se mali rat sa decijeg igralista ( lokacija br 1 ) ne pretvori u krvoprolice
ali zaista, bukvalno je celo DECIJE igraliste ''obelezena'' teritorija, ni jedno dete ne sme ni da pridje, a kamo li da se igra
A psi nisu zlostavljani, naprotiv, neka Gospodja im je bas tu napravila kucicu, i hrani ih
Ni jedan nije cipovan, ni sterilisan i vidi se da nisu izbaceni na ulicu, vec se siri copor![]()
pa kad policija kaze batali, necemo da dodjemo, a ti njima kazi nek to lepo kazu u kameru pa na youtube