Tužba za zlostavljanje

Problem je što su kod nas Romi jako složni i nasilni, a ja imam mnogo životinja... Kad malo bolje razmislim plašim se da ostalima ne naude.
Inače nevezano za temu... kad je u pitanju Animal police... ko tu u stvari radi? Veterinari uz pomoć MUPa ili?

:cool: a moze i ovako :
U mom kraju su COPORI LUTALICA ''jako složni i nasilni, a ja imam mnogo dece...
Kad malo bolje razmislim plašim se da ostalima ne naude.'' !
Otkud znaš, možda i hoće, nije isključeno ni da ima urednika rasista, ako ništa drugo.

Boze, koliko rasizma i mrznje prema ljudima na ovom PDF :rtfm:

Poslednja izmena:
Da li su vec naudili nekome?
Naravno, i pisala sam o tome, i zvala par drustava zzz da ih uklone, pobrinu se za njih,
dok se mali rat sa decijeg igralista ( lokacija br 1 ) ne pretvori u krvoprolice
ali zaista, bukvalno je celo DECIJE igraliste ''obelezena'' teritorija, ni jedno dete ne sme ni da pridje, a kamo li da se igra
A psi nisu zlostavljani, naprotiv, neka Gospodja im je bas tu napravila kucicu, i hrani ih
Ni jedan nije cipovan, ni sterilisan i vidi se da nisu izbaceni na ulicu, vec se siri copor :dontunderstand:

:cool: a moze i ovako :
U mom kraju su COPORI LUTALICA ''jako složni i nasilni, a ja imam mnogo dece...
Kad malo bolje razmislim plašim se da ostalima ne naude.'' !

Boze, koliko rasizma i mrznje prema ljudima na ovom PDF :rtfm:

Psi nisu osvetoljubivi, njihova agresivnost je posledica ili toga što se u čoporu osećaju jače i zaštićeno ili posledica loših iskustava od ranije, osveta je karakteristična za ljude, jedino mi i donekle primati smo u stanju da budemo zli i osećamo mržnju.

A što se tiče rasizma i mržnje prema ljudima, niko ne propagira ni jedno ni drugo, samo se navodi kao jedna od opcija da se zaštite životinje koje su trenutno ugrožene baš od te konkretne populacije. Pomalo makijavelstički ali šta da se radi, za mnogo trivijalnije i prizemnije stvari od nečije dobrobiti se posežu razna sredstva, ni malo za pohvalu.

Naravno, i pisala sam o tome, i zvala par drustava zzz da ih uklone, pobrinu se za njih,
dok se mali rat sa decijeg igralista ( lokacija br 1 ) ne pretvori u krvoprolice
ali zaista, bukvalno je celo DECIJE igraliste ''obelezena'' teritorija, ni jedno dete ne sme ni da pridje, a kamo li da se igra
A psi nisu zlostavljani, naprotiv, neka Gospodja im je bas tu napravila kucicu, i hrani ih
Ni jedan nije cipovan, ni sterilisan i vidi se da nisu izbaceni na ulicu, vec se siri copor :dontunderstand:

Ovo je za neku drugu temu. I pisano je na više mesta o tome, te pse treba odvesti u Ovču ili Rakovicu na procenu i onda JEDAN DEO eventualno sterilisati, obeležiti i vratiti na ulicu ali ne na igralište, tu kućicu svakako treba izmestiti a protiv gospođe preduzeti ZAKONOM PREDVIĐENE mere ako nastavi da ih skuplja. Jer hordašenje je ozbiljan poremećaj koji nanosi štetu i oboleloj osobi i tim psima a u ovom konkretnom slučaju i ljudima u okruženju. Ako NVO ne reaguju, tu su komunalno i ombundsman.

NVO za zaštitu životinja ne mogu da ih uklone jer nemaju logistiku za to, ali mogu da pomognu u organizaciji cele stvari. Za rešavanje ovog problema nadležan je Sekretarijat za komunalne i stambene poslove, Sektor zoo higijene i uz vasu pomoc oni će odraditi ceo posao. Još je bolje što postoji ta gospodja koja je napravila kućicu. To znači da je ona ta koja treba da bude kontakt sa Sekretarijatom i pomogne im da odvode pse na sterilizaciju, da se pomeri kućica i već sta sve treba ...

Jel ste sigurni da nisu obelezeni,jer ako je tako zovite Veterinarsku stanicu beograd objasnite da psi nisu odradjeni,naterajte zenu koja ih hrani da ih pohvata i preda da se vakcinisu i sterilistu.U kom je to delu grada?

Back