Tužba Srbije protiv Hrvatske i obratno

Koji će biti ishod tužbe Hrvatske protiv Srbije M.S.P.

• Ukupno glasova
    60
  • Anketa je zatvorena .
Meni je jedan kum još uvek gore, na objektu.... Mada je NATO srušio taj stari objekat, sagrađen je novi...

Bilo je tu problema malo... Naime, Kopaonik se, sa sve tim objektom i turističkim kompleksima, administrativno nalazi na teritoriji Kosova.... Čisto da se zna.... :sad2:
..znam granica tako nekako prolazi..sjecam se za e bancije..spavas na kosovu a radis u srbiji...bilo tamo dobro ...jedino je neki zastavnik Karadžić..malo siljio tu/ki..ali njemu je brlja bila stvar br.1..das mu kilu šnapsa ..i dezurstvo mila majka..sjecam se bio je kafic..crveni mačak..tamo smo visili cim smo imali malo vremena..hotel baćište..skijali se ..ma bilo fajn..

petar krešimir IV
šta se ima podvlačit u WW2 smo skupa pobjedili fašiste u domovinskom ratu mi hrvati pobjedili JNA, pobunjene srbe i raznorazne paravojne i vojne formacije koje su dolazile iz srbije. 1,5 : 0,5 za nas

Ima . veruj mi . Zivis u pogresnim uverenjima . Znas da su Gali verovali da ce im se nebo srusiti na glavu . U tom uverenju su ih s*****li rimljani .
Шта ћеш, када воли да гледа цратане о Асатериксу и Обеликсу...:hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
..znam granica tako nekako prolazi..sjecam se za e bancije..spavas na kosovu a radis u srbiji...bilo tamo dobro ...jedino je neki zastavnik Karadžić..malo siljio tu/ki..ali njemu je brlja bila stvar br.1..das mu kilu šnapsa ..i dezurstvo mila majka..sjecam se bio je kafic..crveni mačak..tamo smo visili cim smo imali malo vremena..hotel baćište..skijali se ..ma bilo fajn..

ebiga... Zajebani su ti Karadžići...:hahaha:

poslusaj koju tomsonovu pjesmu,pa ces vidit koliki je tupson

odvratan glas još odvratnije pjesme, a u svakoj drugoj spominjanje njegove qrške wuqoje8ine hErcegovine...a ista nit je dio Hrvatske nit će to ikada biti...
dakle ako je tebi to domoljubna pjesma odi u divnu zemlju BiH i budi njen ponosit građanin:mrgreen::hahaha:

nego gdje mi je onaj "moj" indijanac sa Runjave?:think: on je barem bio duhovit za razliku od tebe:sad2::hahaha:

ne laži:evil:

avo uživaj u "plemenitom" reklamiranju u Malnarovom šou tvog (doduše drugog poslije Tupsona) najdražeg "pjevača" Vuce :dash::dash:

tako nešto samo Qrš rađa :hahaha::hahaha:

Ево још мало "племенитог" рекламирања хрватског "интелекта" и "елегантне интелЕгенције" (такође Малнар шоу). :lol:

Ово, богами, ни крш не рађа :brus: :rotf:

odvratan glas još odvratnije pjesme, a u svakoj drugoj spominjanje njegove qrške wuqoje8ine hErcegovine...a ista nit je dio Hrvatske nit će to ikada biti...
dakle ako je tebi to domoljubna pjesma odi u divnu zemlju BiH i budi njen ponosit građanin:mrgreen::hahaha:

nego gdje mi je onaj "moj" indijanac sa Runjave?:think: on je barem bio duhovit za razliku od tebe:sad2::hahaha:

hrvaticu nisi ti poslusao njega niti zelis da znas o cemu pjeva,tvoja stvar.vidim da si strahovito urbaniziran,a izgleda da su te ovi brdjani hercegovci zakinuli za radno mjesto..... pogodio sam,jos gore....sef ti je hercegovac :hahaha:

kultura ti je na nivou :ok:

hrvaticu nisi ti poslusao njega niti zelis da znas o cemu pjeva,tvoja stvar.vidim da si strahovito urbaniziran,a izgleda da su te ovi brdjani hercegovci zakinuli za radno mjesto..... pogodio sam,jos gore....sef ti je hercegovac :hahaha:

kultura ti je na nivou :ok:

pa nisi morao bre da menjaš avatar da bi sa mnom nastavio diskusiju:mrgreen::dash:

kako providno:rotf::rotf:

i kao fol podižeš temu iz prašine:roll:

Tema je pogrešno koncipirana,a interesantno je da niko od mdova nije reagovao?!
Možda zato što je lokacija Krstarice SAD???
Treba da bude ponuđena i opcija:
Hrvatska je genocidna tvorevina i biće kažnjena za genocid nad Srbima.
To je jedina ispravna opcija i jedina tačna opcija .
Postoje u savremenoj istoriji samo dve genocidne tvorevine kao države a to su ...i druga je HRVATSKA!!!

Tema je pogrešno koncipirana,a interesantno je da niko od mdova nije reagovao?!
Možda zato što je lokacija Krstarice SAD???
Treba da bude ponuđena i opcija:
Hrvatska je genocidna tvorevina i biće kažnjena za genocid nad Srbima.
To je jedina ispravna opcija i jedina tačna opcija .
Postoje u savremenoj istoriji samo dve genocidne tvorevine kao države a to su ...i druga je HRVATSKA!!!

ajde smiri promaju:roll:

BoTa je hrvat po majci,vodi poreklo od Jure Francetića,osnivača ustaških crnih koljačkih trojki!!!

uf ovo izgleda prerasta u buru u tvojoj @lavi...

još jedan nerešiv slučaj...ništa...L@za, kinderbetić, lepa nova košulja
čudnog kroja i rešen problem:bye:

mi imamo ne samo jak slucaj, nego jake slucajeve.
posto je nato agresija bila izvrsena nelegalnim putem i predstavlja zlocin protiv mira pa i ratni zlocin (vidi pod aggressive war na wiki), sve zemlje koje su pruzile svoje kopno, vazduh i more na raspolaganje agresoru su de jure ucestvovale u ratu, pa time i krive pred medjunarodnim zakonom.

ako nemamo herca da tuzimo nato drzave pod ovom tackom, mozemo da minmum pretimo tuzbom okolnim bananama.
zasto to ne radimo?
nestrucnost, neumece ili se pak iz nekog razloga nema volje?

Back