Tužba protiv Srbije na razmatranju

ne valja kada deli dobronamerne savete, koji ce prvenstveno vama koristiti, ne valjda kada pruza ruku pomirenja...pa sta treba da uradi ...

Vidi ,Ademe ti poput svake francuske sobarice-onako naivno,prilicno pokvarene navlakuse pravis.Sta u stvari hoces?Ti rece da tog ustasu koga nisi stavio pod navodnike izuzetno cenis.Sve mi je jasno iz sledecih tvojih reci:

evo sta govori onaj ustasa o srbiji. koliko sam ja razumeo, nema pretnji, mrznje.... samo opsti dobrobit i za jednu i za drugu [a i ostale] drzavu. znaci umesto da se qrci kao sto bi to neki sada uradili, covek jos vise spusta loptu.... jos samo da to neki uvide.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E sad jos iobjasni ako mozes sta si hteo reci.
Da nisi mozda hteo da kazes kako nece tuziti Srbiju za genocid i stetu.Pa genocid koji su oni pocinili nad Srbima-nemoze ni jedan kantar da izmeri koliko je tezak i kolko su nase krvi prolili.
A loptu mora da spusti jer nema nikakvih dokaza da je SRBIJA pocinila genocid i jednom se nauci da se SRBIJA pise pocetnim velikim slovom.
I ostavi se tih provokacija molim te-sta da mu zahvalimo-nema mrznje-pusti me tvojih hvalospeva u slavu tvojih prijatelja.:mrgreen:

Lol Mesic je totalno shizofren lik kako se chini. Izgleda da je malo precenio svoje mogucnosti da dobije tuzbu protiv Srbije. Da postoje dobre shanse za tako neshto on bi nastavio dalje jer bi uspeo da izdejstvuije odstetu od strane Srbije, izgleda da su mu stvarno mooda u procepu poshto mu se hebe i za Srbe i za Sbiju jer bi u suprotnom vratio onim jadnim Krajisnicima njihove domove. Ja mislim da mi realno imamo vece shanse da dobijemo tuzbu od njih. Gooooooo Serbia!!!:super:

mozda gresim, ali hrvatska je jaca zemlja na svim poljima od srbije. mislim na njen uticaj, odnose sa drugima, sansama za "napredovanje' i sl. osim brojcano od srbije. i ako ona prva predlozi nesto sto mirise na kakvo tako pomirenje, mislim da je fer sa njene strane

Ma nisi ni svestan koliko zajedno sa Obalom Slonovache i ostalim super silama:hahaha: E moj Ademe jadni smo ti mi sve balkanske drzave da jadniji ne mozemo biti. Samo se Yuga pitala za neshto, a sada nas niko ne 'ebava ni 2% od Vardara pa do Triglava:hahaha:

Ma nisi ni svestan koliko zajedno sa Obalom Slonovache i ostalim super silama:hahaha: E moj Ademe jadni smo ti mi sve balkanske drzave da jadniji ne mozemo biti. Samo se Yuga pitala za neshto, a sada nas niko ne 'ebava ni 2% od Vardara pa do Triglava:hahaha:

slazem se.
ali ako idemo logikom da smo i ja i ti jadni, ali ti ponekad omirises "meso" a ja ne mogu ni to, onda...
ps. lepa davna vremena:worth::worth:

Cim ja to tebi moram objasnjavati onda..................:hahaha::hahaha::hahaha:

Хрватска је у НАТО-у, дакле бољи војни положај, бољи положај са ЕУ, што значи, нема никаквиих притисака за то што су протерали онолико Срба. Мада теби то можда и јесте смешно, јер ниси из Србије, па те је брига за Србију.

slazem se.
ali ako idemo logikom da smo i ja i ti jadni, ali ti ponekad omirises "meso" a ja ne mogu ni to, onda...
ps. lepa davna vremena:worth::worth:

Naravno sasvim je logicno da ta ruka pomirenja dodje sa njihove strane, na kraju krajeva nas predsednik im se izvinio kao i on nama, a logicno je iz razloga sto je Hrvatska ovom tuzbom i priznavanjem Kosova direktno narushila odnose sa Srbijom. Nismo mi priznali Istru..... A sad ako mu je stvarno toliko stalo do dobrosusedskih odnosa sa kojima se busa u grudi onda je bolje da preispita neke svoje odluke iz proslosti zar ne?:per:

Back