Tužba protiv Mekdonaldsa zbog diskriminacije Roma

zaboravih nakuckati da su cigani u pitanju, svakih 5 min 4 decaka su oridinirala, kao da jedem i drzim kese i torbe u rukama ???

jos imam fobije od pljuvanja, bacanja hrane ( moje), dirkanja i pokusavanja uzimanja stvari sto po prevozu sto drugde

Pre par godina vozikam se busom i vidim na jednoj od stanica ulazi grupica cigana, majka sa tri RENT-A-KID-a. Keva odlazi pozadi a deca svaki pored jednih vrata i kibicuju. Posle par min cujes neko urlanje, matorac poceo da pizdi na malu ciganicu koja se drznula u plac, svi naskocili na matorca dok zena nije ukapirala da joj je mala cigancica otvorila tasnu u uzela novcanik!!! Kako onda da ih gotivis....

Poslednja izmena:
ja sam imala na ulici nedavno scenu sa njima,
copor prosao pored mene i poceo da me pipka, pokusali su da mi "uzmu" sesir etc ...

Svi mi se cini da je NS poceo da ih uvozi i placa po KG zive vage.
Odes do grada u kafic za 30-tak minuta barem 5 mladjanih cigancica ti trazi pare, jedna zena hoce da ti gata, 2 matora cigana traze pare al barem kazu da im treba za pivo.... I tako svaki dan. Sva sreca sto sada odem na kolace u Vremeplov, kafu tu u komsiluk u Caffee Amico a na krempite gore na tvrdjavu...

Normalna stvar... ako vec udjem u McDonalds hocu da se trujem kao covek ne zelim da me ometaju prosjaci sa pretnjama, trazenjem novca, kradjom i smradom. Ako neko izgleda normalno i bezopasno zasto ga ne bi pustili u McDonalds... ali ako ulazi ne da bi potrosio pare nego da bi zaradio uznemiravajuci ljude onda ne treba ga pustati pa da je bilo koja nacionalnost u pitanju. Ovde se desilo da su ti cigani u pitanju i to je to... A McDonalds to je privatno preduzece i njihova je stvar koga oni zele da pustaju na svoj posed...

Ja da sam na njihovom mestu stavio bih znak zabranjeno ciganima i proterao bih ih u radiuju od 100 metara od objekta...

I gradskog prevoza...

Poslednja izmena:

Back