Tuzba protiv Hrvatske za Jasenovac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mog mora nema....:
Ne znam da li se tvoj muz moze pouzdati u tebe????Strasno je da jedna zena prica o poverenju ili verovanju u nesto kad i sama vara svog muza i svoju decu,sastajuci se sa nepoznatim muskarcima na nepoznatim mestima.Toliko o moralu i poverenju...
Neka dokaze taj sto prica, ja imam drugi dokaz, nece mu biti pravo ako ga upotrebim!

Dakle, dokaz, ili idemo do gole koske, Davide Kinge!

Kojim NEPOZNATIM mestima, Davide Kinge?

mog mora nema....:
Ma to je jedna zena sumljivog morala koja smatra da moze da se mesa u moj privatan zivot.Kad ona sebi to daje za pravo...mogu je malo podsetiti ko je i sta je.Ovo je tek pocetak ljaganja jedne "velike" knjizevnice radikalskog uma i plemenitih osecanja...
LJAGANJE je kaznjivo, narocito kad se ima na KOGA pokazati.
Pazi sta radis, da ti to ne bude i kraj!

mog mora nema....:
Ja ne znam ko je David,ali znam ko je moj suprug!!!.A ako je laganje kaznjivo ti bi sve ovo trebala da pises iz zatvora.Mada to je zabranjeno iz zatvora...Ti volis zabranjene stvari?:)
Nista ti ne brini, znam ja.
SAJAM KNJIGA nije nikakva zabranjena stvar, zbog toga se ne ide u zatvor.
Ali, za ljaganje, itekako!
Narocito kad coveka znas i uzivo i sa SLIKA!

*BILJA*:
Nista ti ne brini, znam ja.
SAJAM KNJIGA nije nikakva zabranjena stvar, zbog toga se ne ide u zatvor.
Ali, za ljaganje, itekako!
Narocito kad coveka znas i uzivo i sa SLIKA!
Sta ti znas?Tacno je da sajam knjiga nije zabranjena stvar za normalne ljude,ali za uspaljene zene mozda i jeste zabranjen.A slike koje ti je poslao moj suprug videla sam u poslatim mailovima kao i tvoje srceparajuce i moralne mailove upucene s tvoje strane...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back