[Tutorijal] Kako instalirati sve pratece programe za samo 20s (Windows)

Nije los ovaj sistem, ja imam programcice u fleshku i samo instal posle sveze kopije, ali iduci put cu da primenim i ovaj sistem. Koliko traje instalacija svih ovih programa odjednom, nisi reko u klipu? Iako ima puno jutjubera, imas sansu da uspes u ovome ali trbace ti i dosta srece ipak za tehnologiju je Cile iz ST trenutno najpopularniji, a vidim i ti to snimas... Godine trebaju, a i sreca!

mrzelo me da gledam, ali odgledala sam i ok je objasnjeno ono sto je objasnjeno...al' ok ti radis sa ljudima koji bas nista ne znaju ocigledno ni minimum pa im instaliras te stvarcice za pregled kompa na daljinu i browsere koje hoces....ja bih te tacno izbrisala iz spiska za ikada pozvati opet da meni instaliras pogled na daljinu (ako mi treba nesto za hardverski deo). a desilo se da mi je lik koji mi je namestao hardverski deo kada je grom spichio komp :zkez: instalirao i google chrome. i naravno morala da cistim posle toga komp.

sto se tice pomenutog cileta slucajno sma naletela na neki njegov klip pre neki dan...i uglavnom zesci je smarac i nije vredno gledanja i gubljenja vremena. uglavnom najbolje se sazna iz vise izvora na netu, stranih, ili npr. da se pita ovde na 4umu ili nekom drugom.

Back