Tusiranje

Copy_Cat:
hvala na saucescu. LJUDI PA JEL MOGUCE DA SU SVE VASE DEVOJKE/MOMCI UVEK BILI MIRISLJAVI I ULICKANI__???? Izgleda je moguce samo sam ja baksuz e necu da se kupam tri dana. :lol:
ma stvarno nisam nikada imala nekog takvog, ja sam imala potpuno suprotan problem....moj bivsi je bio tolika picajzla da m je izludjivao...on, auto, stan...uvek nasminkani. Znas dodjem ja kod njega, i ako smo npr. rucali ili pili kafu kod njega on to odmah mora da sredi...Svi posle njega su mi nedovoljno sredjeni :)

Copy_Cat:
ma kupovala-ne vredi, a glupo mi je da ga opominjem, uvredice se, jooooooooooooooooj koliko je uvredljiv uzas jedan.
ipak moras da sednes i razgovaras s njim, pa kud puklo da puklo, ne znam koliko ste zajedno i koliko ste bliski ---pa nece valjda da prekine zbog toga. budi ozbiljna kada o tome govoris da ne pomisli da ga ismejavas, to je sve sto ja mogu da ti kazem

mozda ja imam jedan predlog za reshenje problema....

kao prvo sretna nova svima sa malim zakashnjenjem i da Vam se sve zelje ostvare....

a kao drugo...moj predlog:

1. skinuti dechka
2. ubaciti dechka pod tush
3. skinuti sebe
4. ubaciti sebe pod tush
5. gledati dechka shta radi....

pa da vidimo ko tje duze da izdrzi...

hehehehehehehehe

ako vam ne pomongne dobar seks pod mlazom vode ne znam shta tje mu drugo objasniti njegov problem...

ae poz

Copy, zna li taj tvoj djuvegija da si na forumu?
Mogla bi, ako ništa drugo ne pomogne, da mu pokažeš ovu temu, pa da vidiš kako će reagovati. Možda mu dodje iz dupeta u glavu.

minon, naravno da je ozbiljna, ali i ja sam se pokidala.
golube, ne zna djuvegija hihihihi da sam na forumu, uuuuuuuu kako bi se uvredio da vidi ovu temu, ne smem ni da pomislim.......
i da, okupao se, ali nikad se ne zna....

Back