Турски екстремизам!

Elvin:
da li sam rekao neistinu?
nisam...
još jednom jak vam je taj bog u koga verujete...
kako ono beše ide
ne ubij?

O cemu pricas ti?

Da li sam rekao da cemo da osvajamo Bugarsku, Rumuniju, Spaniju, Mongoliju?

Jel je KiM nasa teritorija?
Jel su je siptari okupirali?
Jel su pobili i proterali onoliki nas narod?
Jel ih i danas terorisu i u miru, jel ubijaju nasu decu tamo?

O cemu pricas ti?

Jel bi to sto sad pricas govorio i pred srpske ustanke, pred balkanske ratove?
Jel bi to govorio u I i II svetskom ratu? Jel bi rekao nasem narodu pred odbrambene i oslobodilacke ratove "jak vam je taj bog,kada se nadate da će dozvoliti ubijanje"
Jel je rat na Kosovu oslobodilacki?
Pa kako se to vode ratovi, pevanjem?
Jel je ljudsko i moralno pravo svakog naroda da brani svoju otadzbinu, i da se
svim silama trudi da eventualno oslobadja okupiranu teritoriju, kao sto to sad slucaj.

Ne znam sta ce ti te bezobrazne i lazne konstrukcije i ta tumacenja koje nemaju veze sa zdravim razumom i koja su krajnje podla i niska.Ne znam samo kako te nije sramota da zloupotrebljavas Boga i nameces mi onakve stvari.

Jos jednom, o cemu pricas ti

pričam o molbi bogu da odobri ubijanje...doduše to nisi radio ti nego bl...

ti imaš nameru da na ubijanje odgovoriš ubijanjem,vrlo hrišćanski...i tako dok se svi ne istrebimo međusobno...

rat se može voditi i drugim sredstvima,a ne samo oružjem...samo je problem što mi nismo u stanju to da shvatimo već 100 godina..pogledaj kako je miloš obrenović oslobodio srbiju,ne ratom diplomatijom...

Elvin:
pričam o molbi bogu da odobri ubijanje...doduše to nisi radio ti nego bl...

ti imaš nameru da na ubijanje odgovoriš ubijanjem,vrlo hrišćanski...i tako dok se svi ne istrebimo međusobno...

rat se može voditi i drugim sredstvima,a ne samo oružjem...samo je problem što mi nismo u stanju to da shvatimo već 100 godina..pogledaj kako je miloš obrenović oslobodio srbiju,ne ratom diplomatijom...
moras da shvatis da je pre Milosa bio Karadjordje,pa kad bi Milosu nesto zasmetalo samo bi podsetio turke kako je kad Srpski narod digne ustanak.Zato je moje misljenje da Milos ne bi uradio to sto je uradio da nije bilo Karadjordja

Ko izdao, izdalo ga telo; poželeo poći ali ne mogao! U kući mu se ne javljalo ni staro, ni mlado. Od ruke mu se sve skamenilo; u toru mu ovce ne blejale, u oboru krave ne rikale. Da Bog da, da se u sinji kamen pre-tvorio, da se drugi na njega ugledaju.Ne bio srećan ni dugovečan, niti lice Božje ikad video. Amin!"(Ustanička zakletva u Orašju)

Back