Turske serije

Abdullah

Domaćin
Banovan
Poruka
3.616
Pozdrav,

Turske serije su veoma dobre i dopadaju mi se. Dopada mi se ta jedna realnost i umjetnost. Turske serije su dobro primljene u Srbiji i te se serije vole. To nisu naivne serije. Turskim serijama fali samo malo vise maste da se to podigne na jedan malo visi nivo.
Trebaju se te serije uciniti mastovitim kao video klipovi na muzickom kanalu Kral TV devedesetih godina. Trebaju se povuci glumci iz turskih zemalja i da gledatelji pocnu uzimati uzore od Turaka turko-mongolskog porijekla.

Pozdrav,

Turske serije su veoma dobre i dopadaju mi se. Dopada mi se ta jedna realnost i umjetnost. Turske serije su dobro primljene u Srbiji i te se serije vole. To nisu naivne serije. Turskim serijama fali samo malo vise maste da se to podigne na jedan malo visi nivo.
Trebaju se te serije uciniti mastovitim kao video klipovi na muzickom kanalu Kral TV devedesetih godina. Trebaju se povuci glumci iz turskih zemalja i da gledatelji pocnu uzimati uzore od Turaka turko-mongolskog porijekla.

qg8x.png

Ja sam dosad odgledala samo jednu seriju i sad sam počela drugu. Sviđa mi se što nema golih dupeta i sisa na sve strane, glumci su prilično dobri, čak odlični i mislim da su dosta realne u odnosu na latino i američke gde je sve cveće i pesma i sve na kraju bude idilično, a to obično smandrljaju u jednoj, poslednjoj epizodi, a 360 ostalih samo kuknjava, spletke i kojekakve nebuloze. Bar su ove dve serije koje gledam takve da mislim da vrede, za ostale ne znam.

Back