Турска и остало.

kapetanmark

Legenda
Banovan
Poruka
58.067
P dobro i zene se izjasnjavaju da ih pale agresivne siledzije ali bi se udavale za nekog finig momka.
Tako je i kod nas. Volimo da se tucamo sa ovima sto ih pale agresivci s kockastim glafama, a zenili bi nevine i cedne za ljubaf na duze staze.
Bijologija jbga.
Cek malo? Ti rece idem na more... a danima si ovde redovno..

Zar ti na more ne ides radi kuliranja i pravog odmora?
Ne moze se bez krste i tema a la sijo mi ga djura ?
Cak i u grckoj ...uzivaj bre

Cek malo? Ti rece idem na more... a danima si ovde redovno..

Zar ti na more ne ides radi kuliranja i pravog odmora?
Ne moze se bez krste i tema a la sijo mi ga djura ?
Cak i u grckoj ...uzivaj bre
Господине официру, Крстарица је као Плазма. Са њом свуда у белом свету.

Pa i jeste divno tu gdje si bio, a Kemer mi je već i navika, ja odana svemu :D Kemeru, isti i hotel uvijek i zaista sam prezadovoljna, lijepo je
Јел има неких тврђава тамо и шта се може обићи?

На врата собе слободно окачи плочицу са именом.
Ја волим сваке године друго место или другу земљу.

Јел има неких тврђава тамо и шта се може обићи?

На врата собе слободно окачи плочицу са именом.
Ја волим сваке године друго место или другу земљу.
Idu raja i obilaze, ja jok, čak ni u grad ne odem u šoping, potrošila ukupno 6 eura, na kukuruz :zcepanje:
Ne idem u obilaske, izlete a ima se svašta obići. Kažu. Ja plaža-bazen-plaža, povazdan. Trebao mi odmor a ne turističko ludovanje :)

Исто Анталијска регија?
2023-09-09 10_54_50-Antalija, Antalya, Turska do Alanya, Antalya, Turska - Google Mape.png

Idu jer je jeftino. Jbg.
Ово је врло дискутабилно.
Можда област Бодрума и Кушадасија јер се тамо стиже аутобусом, али други део Турске баш и није.
Зависи и који хотел у Турској узимаш као и какав смештај у Грчкој узимаш.

Можда област Бодрума и Кушадасија јер се тамо стиже аутобусом, али други део Турске баш и није.
I dalje je jeftinije i povoljnije, ako uzmeš u obzir kvalitet usluge, u odnosu na Hr npr.

Da se ne lazemo...

Ok ima svugde paprenih hotela...al naspram italije francuske spanije (koje su po meni mnogo lepse obalom gradovima na obali i svacim) turska je sica ...

zna se sto se ide u tursku...
Jeftini smestaj trosak ukupno...naspram italijw spanije francuske pa i hr...
Ni prismrdeo tamo ne bi taman da je dzaba. A ti samo izvoli....

I dalje je jeftinije i povoljnije, ako uzmeš u obzir kvalitet usluge, u odnosu na Hr npr.
И то је диксутабилно.
Турска има специфичну категоризацију да не кажем лажну.
Тако да можеш узети хотел са 4 звездице АИ врло повољно а оно ***** тамо.
Треба бити јако опрезан и добро читати оцене на Трип адвајзеру кад бираш смештај.
Отуд та привидна јефтиноћа јер неко може да каже, види хотел 4 звездице АИ у шпицу сезоне само 600 евра са путем. Али није баш тако, мислим цена јесте али и смештај и храна су безвезе.
А опет са дреуге стране имаш скупе хотеле са 3 звездице који су далеко бољи од тих надуваних са 4. И тако.

Потпуно је другачија категоризација него у Грчкој или Шпанији.

Back