Turnir Rijad 6 kraljeva

Evo sad 5 - 5
Nema, Alkaraz - Siner je sada najjace sto tenis moze da ponudi. Najatraktivnije jer su ventili odvrnuti, nema skracivanja poena puca sve od snage. Nole u neku ruku mora da gusi igru da bi ostvario pobedu.
Noletu sam skinuo kapu 100 puta do sada jer je uradio neverovatno u datom trenutku, poslednji put na olimpijadi, ali ako do kraja karijere na nekom GSu uspe da dobije nekog od ove dvojce alal mu vera.

Evo sad 5 - 5
Nema, Alkaraz - Siner je sada najjace sto tenis moze da ponudi. Najatraktivnije jer su ventili odvrnuti, nema skracivanja poena puca sve od snage. Nole u neku ruku mora da gusi igru da bi ostvario pobedu.
Noletu sam skinuo kapu 100 puta do sada jer je uradio neverovatno u datom trenutku, poslednji put na olimpijadi, ali ako do kraja karijere na nekom GSu uspe da dobije nekog od ove dvojce alal mu vera.
I nole bi pucao da se puca u venu drogama ko ovi klinci

Sto se Zverev ne drogira? Ili Beretini ili bilo ko osim ove dvojce...
Nece da truju telo za pare.Ima zivota i posle 35 godine.U Nba se posle 50 vecina igraca izobliči od dopinga sto su uzimali do 35,poneko i mlad umre.
Ovi koji uzimaju su roboti i i fabrike koje forsiraju moćnici.
Sustavan doping ima za posledicu po zdravlje dosta neupojava.
Ali ova dvojica ko zacarani zeljni para i para.Pohlepa!

uvek se neko nađe da bude u žiži interesovanja i sklonosti ka parama
ali , da malo proširimo, ovo možda zvuči kao teorija zagovara, ali mašinerija radi na temeljito, odaberu više njih iz pionirskih dana, šro će reći, perspektivnih mališana za tenis, pa ko uleti u njihovu šemu, za nekoliko godina eto dvoje troje Sinner
pogled na njegovu mrtvu facu , bez imalo znaka emocije govori više od hiljadu reči

Evo sad 5 - 5
logicno da covjek mora malo tusiti igru jer ima 37..jab volio da je nadal igro ovu godinu i proslu pa cak i rodzer..ono da sve trojica imaju po 37 i da vidimo kako bi se nosili sa nekim novim klincima...

uvek se neko nađe da bude u žiži interesovanja i sklonosti ka parama
ali , da malo proširimo, ovo možda zvuči kao teorija zagovara, ali mašinerija radi na temeljito, odaberu više njih iz pionirskih dana, šro će reći, perspektivnih mališana za tenis, pa ko uleti u njihovu šemu, za nekoliko godina eto dvoje troje Sinner
pogled na njegovu mrtvu facu , bez imalo znaka emocije govori više od hiljadu reči
Tacno tako Manga!
Ja to pisem odavno da je Siner robot.
I Alkaraz je veruj mi.
Ne racunam to u normalan sport.
Ne razumem sta je tu fora?
Nadrogiram se i razbijem ovog koji se ne drogira?
Zalosno,jadno i bedno.

Dobro se secam kada je Medvedev dobio Noleta u finalu US opena, kada je Nole trebao da uzme kalendarski GS, ovde su odmah neki skocili da spominju Rusku farmaciju i kako je Medvedev uzeo ko zna sta. U tom trenutku je i meni izgledalo da je to moguce. A gde je Meda sada...

Back