Turnir KRSTARICE - ,,Najbolja ex-Yu pesma''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kul, možda nekad i pogledam, jednom sam gledao jednu špansku tinejdž kao mali, i baš mi se svidela. Na Avali je bila, SMS (Sin Miedo a Soñar), kul serija. :lol:

Čudno mi je što si spomenula misteriju, postaje mi zanimljivo to onda. Jer na slikama uopšte ne izgleda kao serija tog tipa, tipična školska.

Dju, i to ću pogledati, mislim da sam čuo već negde.

Laku noć, devojke. Ostavljam Vas sa hladnim pivom. :D

:bye:

nemojte me navlačiti na serije :lol

treba da pričamo o turniru :)

Shameless, veruj mi, oduševićeš se. To je zapravo rimejk britanske serije (koja ima 10 sezona), ali za britansku možeš da nađeš prevode naše samo za prve dve sezone. Ja sam pokušala da gledam bez prevoda, ali oni pričaju nekim mančesterskim naglaskom, imaju puno slenga, zaista nisam mogla da ispratim. Američka verzija je baš dobra, produkcija je mnogo bolja od britanske. Trenutno ima 3 sezone, u oktobru valjda kreće 4. Ali sezone su normalne, od 12-13 epizoda, a ne ono hibridno razvlačenje. A videti Vilijama H. Mejsija u ulozi narkomana, alkosa i sebičnog ćaleta je zaista neprocenjivo. To je kao da se Ned Flanders transformisao u Ozija Ozborna. :mrgreen:

Shameless, veruj mi, oduševićeš se. To je zapravo rimejk britanske serije (koja ima 10 sezona), ali za britansku možeš da nađeš prevode naše samo za prve dve sezone. Ja sam pokušala da gledam bez prevoda, ali oni pričaju nekim mančesterskim naglaskom, imaju puno slenga, zaista nisam mogla da ispratim. Američka verzija je baš dobra, produkcija je mnogo bolja od britanske. Trenutno ima 3 sezone, u oktobru valjda kreće 4. Ali sezone su normalne, od 12-13 epizoda, a ne ono hibridno razvlačenje. A videti Vilijama H. Mejsija u ulozi narkomana, alkosa i sebičnog ćaleta je zaista neprocenjivo. To je kao da se Ned Flanders transformisao u Ozija Ozborna. :mrgreen:

nisam gledala seriju neku još od Breaking bad, a da je dobra. važi,bar zbog njega :D

- - - - - - - - - -

I shta cemo dalje ?
Da komuniciramo ovde mozda ? :D

do sudnjega dana :lol:
ovo je sad spam tema :D

je l' si za filmski tur? šta beše?

Lepi sni, Dine :mrgreen:

I meni dosta utiču na usvajanje neke pesme stavovi koje imam o pevačima. Nekako ne mogu da razgraničim to i posmatram pesmu kao pesmu. Toga najviše ima baš sa tim bendovima i pevačima koji i dalje stvaraju i aktuelni su. Šta znam, možda i da EKV postoji i danas i da Milan radi i priča nešto što me nervira, možda bih to automatski projektovala i na njihove pesme. Isto tako i za pisce.Mislim da je Jelena Tomašević jedina pevačica koja me nervira više od Karleuše. Ma može da peva ne znam kako i da joj pesma bude vrhunska, meni se neće nikad svideti. Isto tako Doris Dragović, nje sam se plašila kao klinka, jeziva mi je bila. Isto tako, nekima koje baš gotivim mogu lakše da progledam kroz prste, pristrasna sam. To, naravno, nije dobra osobina, ali ja prosto tako funkcionišem.

Breaking bad odlična, baš odlična serija, doduše ponegde nedosledna, ali 'ajde. Svideće ti se garant i Shameless. Ako se odlučiš da gledaš, javi utiske. :mrgreen:

uff.. zorica i barbike sa breninim likom. :rida: za zoricu sam mislila da će da me odnese na metli u kuću od kolača.
sanjala sam da spasavam ivicu i maricu od nje i još vikala u snu- marice, ide zorica, bež'mo. keva mi pričala posle :lol:

hahahhaha hit! A ja sam sanjala Doris Dragović kako je kao fina komšinica, a zapravo u podrumu ima stočić kao za čajanku i namami devojčice i obuče ih kao lutke (u one čipkaste haljine i mašne) i postavi ih za stočić, a onda im peva dok ne polude.

od toga pravi horor film može da se napravi... doris da glumi, da bude verodostojno... ima ona nešto veštičje isto- u pojavi, a i u glasu, sad kad je zamisim... :lol:

ja isto i inače imam širok spektar košmara... mnogo originalnih :lol:
idem i ja, vikaće tetka :lol:

noč :)

Ćuti, ja sam sanjala zombija Tina Ujevića kako depresivno šeta gradom. Posle sam tu ideju iskoristila za priču za koju sam i dobila nagradu na nekom festivalu. Podsvest je čudo. :)
Nosim se sad stvarno :)

1070075_10151549446751840_1533020283_n.jpg

ja sam se plašila zorice brunclik :lol:

tačno za tomaševićku, najiritantnija jelena na estradi :lol: ... ma ovako me baš briga šta radi neko iz nekog benda, sviđa mi se muzika i to je to... ali kad je to što radi povezano sa bendom, onda menja i moj odnos.

javiću utiske :telefon:
:)

Tomaševićki nema šta da se zameri. Nisam nikakav njen fan, ali odlično peva, izgleda pristojno, kulturna je i ne histeriše po javnosti, i sl.
Sama njena muzika je stvar ukusa.
Koliko shvatam njoj se zamera da je previše tetkasta i mlitava, to je možda tačno, ali kad gledam druge još i može da se podnese.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back