Turizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbiju sam stvarno obisla uzduz i popreko sem krajnjeg juga
od inostranstva nista,ali nista sem CG
ova moja supara nema ni ekskurzije van Srbije
i evo za koji dan odoh u lijepu nasu

ako se budu furale politichke rasprave, furacemo katanac

@fashionka Pa ti ne znas sta si propustila...

@kreptoman Ej bre...Pa nemoj da zaustavljas internet patriotizam, jos pa kad potece onako iz srca...:lol:

sto se tice dozivljaja..
verovatno sam pricala,al da se ponovim

u grckoj na moru otiso moj brat da ga nacrtaju (likovi sto po ulicama crtaju karikature) i ja i keva sve vreme *****mo fazon, ovaj lik nema pojma da crta,budala,nije da pogodio uopste,ko mu dade olovku,itd :lol:
lik cuti sve vreme i na kraju kaze ''urose,jel ti se svidja'' :D
znaci do kraja letovanja tom ulicom vise nismo prolazili.. :lol:

Svakako ne treba zaustavljati ni ovakve nalete lokal patriotizma, i treba ih pustiti da poteku onako iz srca...

15fp0kw.gif
kolcecb3hb8.gif

Jeftina kopija, zato...

nopoints.gif

I od gedze za kraj...

images2hcp.jpg

Da, trista seljaka koje je zatim preraslo u tri hiljade seljaka, pa u trideset hiljada seljaka, dok nismo isterali Turke. Svaki masovni pokret je iznikao iz jedne varnice, a ti koji su ga pokrenuli nisu bili "seljaci koji se *****" nego najugledniji Srbi. Zar ne znaš za "seču knezova"? Ko je posečen? Najuglednije srpske starešine jer su planirale bunu!

A ti bi verovatno ostao i cedio mast iz svinja, dok bi se tvoje komšije borile da za petsto godina ne govoriš turski i ne ideš u džamiju. Doduše, neki su i ostali - to su sadašnji bošnjaci. Tako da bi ti danas verovatno bio "bošnjak".

Nezahvalna je to filozofija, beži, nezahvalna zato što svaka država veliča svoje velikane i one koji su dali život za slobodu narednih generacija. Čini mi se da su samo Srbi (i to odredjeni slojevi) vrlo podrugljivi prema tome.

jesam lepo odgovorio!
nego je probel definisanost drzavnih i medjunarodih ganica

Kosovo za svakog normalnog Srbina nije samo geografska, već i emocionalna granica.

Koliko istorije, koliko slavnih trenutaka... koliko manastira... ne menja to jedan dokument takozvane EU, niti akti arbanaških pljačkaških plemena... pozdrav

Milorade - obzirom da si iz Češke, ili Danske (ili vodiš poreklo od njih), ne sećam se tačno - ni ne očekujem od tebe da razumeš Srbiju, Srbe, i srpske probleme... jer, jedino što je kod tebe srpsko je - tvoje ime.

Btw., zabole i mene za tebe, Evropsku uniju (uključujući i zemlju iz koje vodiš poreklo, jer ako ne poštuješ moju zemlju neću ni ja tvoju) i Ameriku.

Ako te ne zanimaju Kosovo i RAŠKA OBLAST, ne zanima ni mene ono što tebe podstiče da pljuješ po svetoj srpskoj zemlji koja je okupirana i oteta.
"Proud to be Czech,but leave the politics aside"...Zapravo,njihovog porekla.Raške oblasti znam svaki metar jer već 16 dina živim u njoj i obišao sam sva njena brda i doline.:kpozdrav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back