Turizam u Srbiji. Cene, iskustva, skupo, jeftino.

Smije li se u Srbiji spavati po vani? Npr. Stavim sator prespavam i drugi dan odem.

Smestaj nam je preskup, hrana je ok sa cenama kao I ponuda iste, ponuda sta za videti, doziveti, obici jako skromna, marketing 0...
Meni se bas tako ne cini. Citajuci ovdje u Vojvodini se ima puno toga za obici i dozivjeti. Za ostatak Srbije nisam upucen, osim sta sam bio jednom 7 dana u Beogradu.

Hristos Vaskrse

Hvala, ali nisam mislio spavanje po kampovima nego onako po livadam. Dodem stavim sator prespavam i odem slijedeci dan dalje. U Hrvatskoj nisam imao problema, a po Europi nisam ni pokusavao radi kazni. Prosle godine sam klosario po Bosni. Na samom ulasku u RS sam pristupio policajcima i pitao ih na sta su mi odgovorili da mogu, a tako je bilo i u jos par gradova.
Prijatelj mi je prije par godina sletio u Turskoj i do Irana nije imao nikakvih problema sa spavanjem po vani. Pa stoga zakljucujem da su istocne zemlje tolerantne.

Hristos Vaskrse

Hvala, ali nisam mislio spavanje po kampovima nego onako po livadam. Dodem stavim sator prespavam i odem slijedeci dan dalje. U Hrvatskoj nisam imao problema, a po Europi nisam ni pokusavao radi kazni. Prosle godine sam klosario po Bosni. Na samom ulasku u RS sam pristupio policajcima i pitao ih na sta su mi odgovorili da mogu, a tako je bilo i u jos par gradova.
Prijatelj mi je prije par godina sletio u Turskoj i do Irana nije imao nikakvih problema sa spavanjem po vani. Pa stoga zakljucujem da su istocne zemlje tolerantne.
Vaistinu vaskrese!

Iskreno ne znam. Možda komunalnoj policiji da postaviš upit u tom gradu gde nameravaš.
Ja mislim da ti ne bi puno pravili problema sem u javnim parkovima...ali opet,ne znam sigurno.

Vaistinu vaskrese!

Iskreno ne znam. Možda komunalnoj policiji da postaviš upit u tom gradu gde nameravaš.
Ja mislim da ti ne bi puno pravili problema sem u javnim parkovima...ali opet,ne znam sigurno.
Nisam ni mislio spavat po parkovima. Obicno spavam na izlazu grada. U Banja Luci nisam nego sam spavao kod Kastela i niko me nije ni pogledao. Nije da mi je nuzno spavanje po vani, ali volim to. Jednom klosar, zauvijek klosar :mrgreen:
Hvala i kada se odlucim cu se detaljno raspitati, a do onda me ceka turneja obilaska Bosanski jezera s kajakom :)

Back