Туризам по мојим мислима. Извол'те

Добродошли у моје мисли. Извините што је мало неред и изујте ципеле. Ако су вам чарапе подеране нема везе, једино ако вам ноге смрде, жао ми је. Вратите се кад их оперете. Хвала на разумијевању. Ви што сте остали, водим вас све у разгледање. Дакле полазимо. Одмах десно, у првом ходнику су моја сјећања. На лијевој полици лијепа, на десној ружна. Лијева полица је баш пуна, морам неку већу да набавим. На десној има само неколико кутија. Ја знам шта је у њима, вама нећу рећи, иако мислим да можете да претпоставите. Видите онај црни, велики кофер на крају ходника? Да се не завлачимо скроз тамо, рећи ћу вам. На коферу пише „Љето 2013". Тај кофер уопште не могу да отворим, нити знам шта је у њему. Ето. Хоћемо даље? Е, идемо у ходник преко пута. Тамо су снови које сањам. Ту је општи хаос, то не допушта да поспремим. Е, да. Видите лава? Тог лава сам убила тако што сам га гађала кокосом са палме, а онда га набола на ражањ. Оке. У другом ходнику десно је моја садашњост. Ту је исто хаос, а ја се опет некако сналазим. Као што видите, све је потрпано у кутије и само по величини кутије знам шта је у њој. У оне двије највеће су факултет и физикална терапија, у оних пет најмањих је пет започетих књига, а у оним средњим је разно. То за књиге, ни сама не знам. Немам идеју кад ћу бар једну да завршим. Стварно. Е сад. У ходнику преко пута је знање. Ту је све сложено у ормаре и ту стварно нема шта да се гледа. Језици, музика, општа култура...У следећем ходнику су људи које волим. Њих има подоста. Мало им је тијесно, али преселићу их у неки други ходник. И коначно, у последњем ходнику су снови о будућности. Опростите, али то је само моје, то нећу да вам покажем. Да бисте изашли из мојих мисли, само идите право. Ципеле су вам испред врата. Надам се да вам је путовање било угодно. Довиђења.

Soradze;bt274276:
A gde se nalazi "Krsta"? U drugom hodniku desno?.... Ovako simpatičan tekst skoro nisam pročitala.... Skoro sam sigurna da ovakvo malo čudo može samo mladost da iznedri. Hvala što si me razgalila, devojko!! :heart:

Суштински сва моја писанија на блогу су ништа наспрам свих мојих писанија која нисам овдје објавила. Свака бивша љубав са собом носи по један исписан роковник. Сваки соло период такође. Дан у којем ништа не напишем сматрам изгубљеним. Гдје је Крста? Да знам ко је „Крста" - рекла бих ти. :)

Podseca na blog Claire Trevien! Kako ona kaze: Budite turista! Ima ovde na njenoj stranici bloga o poetici turizma i uopste turistima misljenja..

http://campus.poetryschool.com/poetic-tourism/

Da.Postoje i turisti koji uzmu komadic originalnih misli (kao nekada sto su se iznosile iz Egipta originalne figurice boginje Izis) te ih sire po svetu kao njihovo iskustvo ali i kao njihovo osmisljanje.

angel eyes;bt274289:
Суштински сва моја писанија на блогу су ништа наспрам свих мојих писанија која нисам овдје објавила. Свака бивша љубав са собом носи по један исписан роковник. Сваки соло период такође. Дан у којем ништа не напишем сматрам изгубљеним. Гдје је Крста? Да знам ко је „Крста" - рекла бих ти. :)
"Krsta" je forum "Krstarica".... tako joj tepaju forumaši, onako iz milošte :) Blog "Krstarice" je organizam koji diše mnogim plućima, ljudi su životvorno prisutni, skoro smo jedna divna šarena porodica....mislim da zaslužujemo jednu malu kutijicu , koja će da raste u drugom hodniku desno. Oke? :heart::zag:

Soradze;bt274296:
"Krsta" je forum "Krstarica".... tako joj tepaju forumaši, onako iz milošte :) Blog "Krstarice" je organizam koji diše mnogim plućima, ljudi su životvorno prisutni, skoro smo jedna divna šarena porodica....mislim da zaslužujemo jednu malu kutijicu , koja će da raste u drugom hodniku desno. Oke? :heart::zag:

Оке. Хвала на појашњењу. Трпам плаву кутију са натписом Крста у зелену кутију гдје су сва моја писанија у други ходник десно. Ваља???

Back