Turisticki menadzment

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1

1234

Gost
Molim da mi neko odgovori na kojem drzavnom fakultetu u Ns. ili Bg. ima smer za menadzment u turizmu? koji je sajt,koliko je potrebno bodova,sta se polaze,program....Nije hitno ali je preko potrebno.hvala

Ajde posto ti niko nije odgovorio ja cu.Imas smer turisticki i hotelijerski menadzment na singidunumu,to ti je u danijelovoj 37.Raspitaj se.Polaze se test opste kulture.Nemoj da te to plasi jer je test super i nikad laksi.

1234:
Molim da mi neko odgovori na kojem drzavnom fakultetu u Ns. ili Bg. ima smer za menadzment u turizmu? koji je sajt,koliko je potrebno bodova,sta se polaze,program....Nije hitno ali je preko potrebno.hvala
Menadzment za turizam i hotelijerstvo postoji na PMF-u u Novom Sadu,odsek geografija.Kad sam ja upisavala bio je drugaciji program,tako da ti je najbolje da se kod njih raspitas.Ne znam tacno sajt,otidji na Google,upisi PMF-Novi Sad.ako se jos uvek polaze isto onda je to geografija iz svih godina u gimnaziji,kao i turisticka geografija iz srednje turisticke.
Imas i na Visoj poslovnoj u NS-u ovaj smer.E sad,ne znam odakle si......Pozdrav! :wink: 8)

mogu ti samo reci da je dokazana stvar da je na drzavnim fakultetima veliki broj ispita placen prema tome apsurdno je uopste porediti drzavni i privatni fax kada govorimo o tome... a sto se tice turizma i hotelijerstva.... pa ne znam sta da ti kazem sem da sam ja na prvoj godini tamo... po pricama znam da je u NS sve vise geografija nego menadzment za tur i hot. ali zavisi sta vise volis tj. odes u NS pa onda u Danijelovu u BG i vidis kako ti sve izgleda... startujes par likova i pitas ih da ti kazu nesto ali realno (premda ce svako hvaliti svoje) i onda sednes i razmislis.... na mom faxu placas da ucis a svi uslovi za ucenje su maksimalno obezbedjeni... sve ima svoju cenu... ali bez ucenja u svakom slucaju nista neces postici!!! smoran mi je komentar ali koristan...

Back