1
1234
Gost
Molim da mi neko odgovori na kojem drzavnom fakultetu u Ns. ili Bg. ima smer za menadzment u turizmu? koji je sajt,koliko je potrebno bodova,sta se polaze,program....Nije hitno ali je preko potrebno.hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, to ti je sada VRLO diskutabilno... :?1234:bas tako...zanimaju me drzavni fakulteti jer necu da si kupim diplomu vec da je posteno zasluzim.![]()
1234:bas tako...zanimaju me drzavni fakulteti jer necu da si kupim diplomu vec da je posteno zasluzim.![]()
Menadzment za turizam i hotelijerstvo postoji na PMF-u u Novom Sadu,odsek geografija.Kad sam ja upisavala bio je drugaciji program,tako da ti je najbolje da se kod njih raspitas.Ne znam tacno sajt,otidji na Google,upisi PMF-Novi Sad.ako se jos uvek polaze isto onda je to geografija iz svih godina u gimnaziji,kao i turisticka geografija iz srednje turisticke.1234:Molim da mi neko odgovori na kojem drzavnom fakultetu u Ns. ili Bg. ima smer za menadzment u turizmu? koji je sajt,koliko je potrebno bodova,sta se polaze,program....Nije hitno ali je preko potrebno.hvala