Turističke agnecije

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.822
sinoć sam googla turističke agnecije koje imaju u ponudi letovanje za Bucmaste/Debele osobe,posebno me je interesovalo odmor na plaži i nisam mogla da verujem, ali postoje razne agencije koje nude odmor posebno za bucmaste ljude

Koristeći Gugl završila sam na forumu za debele ljude. Pročitala sam iskustva sa letovanja tamo i pronašala predloge za moj sledeći odmor. Takođe su mi se veoma dopale teme o kupovini garderobe. Pri registraciji sam naravno navela da ne tražim čojeka/ženu ali moj inbox je pun, pishu i shalju slike :roll:niđe više ne možeš otići da nešto pročitaš bez da se registruješ

Da li ste već rezervisali odmor ili to radite spontano?

1709223140785.jpeg

Mršavi nas ne moraju gledati i odmjeravati
A ni mi mršave

To je win-win
To stvarno postoji? Ti se tangiraš što te neko gleda jer nisi po nekoj imaginarnoj skali, ma kakva ona bila?

Jeste nezgodno kada je pored tebe neko mnooogo mršav, većinom je gladan pa žicka plazma keks od tebe. Da se razumemo, ja ne spadam u mršave i uopšte se ne tangiram da li me neko gleda ili ne. Tangiram se jedino kada mi pojede sav keks.

Mršavi nas ne moraju gledati i odmjeravati
A ni mi mršave

To je win-win
Na godišnjem odmoru sam opuštena, baš me briga za mršave i debele.
U Grčkoj niko ne zagleda, ljudi su opušteni.
Baš, baš punačke žene nose dvodelne kupače kostime bez ikakvog kompleksa..

Da, rezervisala sam Grčku preko agencije Euroturs.

Letos na plaži, ustajem i krećem da plivam, a ćerka: "Kako si tako crna? Ja se sunčam ceo dan, ti u hladu ceo dan, ti crna kao gar, a ja bela kao sir!" Rekoh: "Ćero, to ti je zbog kilograma. Sunce se lepi za salce i zato sam ovako crna. Ti mršava i tanušna i nema za šta da se uhvati!" Neka žena stoji blizu, gleda mene, gleda nju pa joj nije jasno da li se šalim ili sam ozbiljna.

Na godišnjem odmoru sam opuštena, baš me briga za mršave i debele.
U Grčkoj niko ne zagleda, ljudi su opušteni.
Baš, baš punačke žene nose dvodelne kupače kostime bez ikakvog kompleksa..

Da, rezervisala sam Grčku preko agencije Euroturs.
Na odmoru mi je najvažnije da imam dobro društvo, a ako sam sama onda dobru knjigu. Okolina me ič ne interesuje. Gde ideš, ako nije tajna?

To stvarno postoji? Ti se tangiraš što te neko gleda jer nisi po nekoj imaginarnoj skali, ma kakva ona bila?

Jeste nezgodno kada je pored tebe neko mnooogo mršav, većinom je gladan pa žicka plazma keks od tebe. Da se razumemo, ja ne spadam u mršave i uopšte se ne tangiram da li me neko gleda ili ne. Tangiram se jedino kada mi pojede sav keks.

Naravno da postoji i naravno da me tangira jer se nemogu opustiti

🤷🏻‍♀️

Letos na plaži, ustajem i krećem da plivam, a ćerka: "Kako si tako crna? Ja se sunčam ceo dan, ti u hladu ceo dan, ti crna kao gar, a ja bela kao sir!" Rekoh: "Ćero, to ti je zbog kilograma. Sunce se lepi za salce i zato sam ovako crna. Ti mršava i tanušna i nema za šta da se uhvati!" Neka žena stoji blizu, gleda mene, gleda nju pa joj nije jasno da li se šalim ili sam ozbiljna.

Ja mislim da te ta žena gledala jer nema salce mršave žene inače vole pretjerati kad je reč o figuri

valjda zato i postoje ta mesta za bucmaste i verovatno su skuplja od ovih za mrsave jer bucmasti jedu duplo vise..........a to kosta.

Back