Djika junior
Domaćin
- Poruka
- 3.733
Koje je najbolje po vama? Ja sam bila tri puta u Paraliji. Išla bih na neko drugo mesto, ali čula sam da su ostala mesta mnogo mirnija, a meni odgovara nešto sa klubovima i dosta kafića kao Paralija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kalithea-Halkidiki tu ima dosta diskoteka i nocnog zivota,a usput je plaza najlepsa na Halkidikiu.
Dobro vazipriznajem nikad cuo za to mesto,ali je plaza u Kalithei odlicna plus ima dosta diskoteka-kafica za izlaske tako da ima postavljacica da spoji i lepo i korisno
![]()
Da li hrana može biti skuplja nego prošle godine?
Spremna sam na njihovu skupoću ove godine. Poneću od hrane što više mogu. Trošim ovaj put samo za sitnice, eventualno neki izlazak. Rekla sam i rodbini i prijateljima, da ne računaju na suvenire ove godine
Prošle mi je otišlo pedeset eura na poklone, i to od nas pet, ja sam najmanje potrošila.
Tako sam se i spremila. Plus supice. Giros je obavezan![]()
Za porodičnu varijantu toplo preporučujem Olympic beach, pored Paralije!
Ljudi planiram da idem sa drustvom prvi put u paraliju za neki dan kazite mi iskreno dali ima provoda za nas ,znaci sa nasom muzikom i nasim ljudima
Provoda u Paraliji ima koliko hoces. Ja sam dosao pre tri dana i jedina muzika koju sam cuo je nasa. Imas diskoteke Ja nisam bio ali sam cuo da je lud provod.
A sto se cena hrane tice uopste nije preskupo. Nesto je cak jeftinije nego kod nas. Treba kupovati u velikim marketima kao sto je Lidl. Kutija sladoleda od 12 kom je 3 eura, a od 18 kom 2 eura. Limenka grcke kole je 26 centi, meso 4,5 eura. U Paraliji ima i leskovacki rostilj. Pljeskavica je 3 eura. Pica se moza naci i za 3 eura. Cokoladno mleko u Lidlu 1l 1euro. Ne mogu bas svega da se setim.
Giros je od 1,5 do 2 eura.
Au ala sam se zajebo ,razocaran sam ,ljudi mi pricali generalno kao cisto more nasa muzika a ono razocarenje ,more mutno prepuno algama mnogo prljavije nego u bugarskoj ,cene su u prodavnicama kao sto ste naveli i to je ok , ima nekoliko diskoteka ali samo u jednoj je imalo ljudi i poneka nasa pesma ,nije lose ali brate pivo 5e i pored toga sto ispijemo dosta jos u sobi trosili smo po 60-70e na noc pa ajde da je bilo nesto extra nego svi dosli popiju to pice na ulaznicu i stoje po coskovima da se nismo sami zabavljali i upoznali jos neke ribe propali bi nacisto,Gazda u hotelu nas opominjao 1000 puta kao glasna muzika galama a pustali smo muziku na mobilni tel.Totalno penzionersko odmaraliste.ko zeli ludi nocni provod neka zaobidje paraliju kao sto cu i ja narednih godina.Samo da ne bude zabune znam ja za dobra mesta za provod ali ove godine mi ovako ispalo pa reko aj da vidim ...
Pa Paralija je najlosije sto si mogao da odaberes od Grcke..zato je i najjeftinije.
Sto se Grcke tice - samo ostrva gledaj sledeci put..obala je golo gov.no