Turci u hotele ne primaju ni gejeve ni muškarce bez žena

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Turci u hotele ne primaju ni gejeve ni muškarce bez žena, pojavio se tačan spisak gde su nepoželjni

Nije novost da postoje hotelu u Turskoj koji će odbiti rezervaciju ako će u sobi biti dva muškarca, ali ono što jeste iznenađujuće je da je tih hotela više od 100. Takođe, ne radi se samo o gej partnerstvu, već se bilo kakvo poimanje samog muškarca u sobi smatra lošim. Kako navode razlog, žele da zaštite žene od uznemiravanja.
Neki luksuzni hoteli su uveli ovu zabranu, jer navodno muškarci maltretiraju gošće i organizuju previše zabava.

Na stranici One Mile At A Time navedeno je da muškarcu bez pratnje žene nije dozvoljeno rezervisati sobu u hotelu Lujo u Bodrumu (i lista ostalih hotela). Jedan turist pokušao je rezervisati dvokrevetnu sobu za dva muškarca. Rečeno mu je da je to također zabranjeno jer "muškarci organizuju previše zabava i prave probleme".

Na spisku koji se širi internetom je više od 100 hotela koji navodno samcima ne dozvoljavaju rezervacije. Neimenovana Turkinja rekla je kako je cilj da se zaustave samci koji maltretiraju devojke i da je ovo, nažalost, veliki problem u Turskoj. Takođe je spomenula da većina barova ima isto pravilo.

- Ne primaju muškarce koji nisu došli sa ženama. Ovo rade kako bi zaštitili žene od neželjenog uznemiravanja - navela je.
Mnogi smatraju kako je ovo rodna diskriminacija i da se pokušava normalizovati ideja da muškarci mogu napastvovati žene.

elska-istanbul-cover-1-1024x732.jpg
Izvor: Noizz.rs

Grčka , Kasandra tamo sam pravio razne gluposti pre nekih 20 godina, pravio sam se budala da ne znam da se ljubim a Grkinja me učila 😁
A one kike , pa osmeh, pa to se ne zaboravlja nikada ☺️

Lepo je da voliš i postujes žene 👏 nisu Turci ludi.
nisuuuu i lepo od njih da i na ovaj nacin zele da zastite zene... :) no ne mislis da su malo preterali?
zar svako solo musko ili u drustvu druga zeli samo da opali nesto? :rumenko:

nisuuuu i lepo od njih da i na ovaj nacin zele da zastite zene... :) no ne mislis da su malo preterali?
zar svako solo musko ili u drustvu druga zeli samo da opali nesto? :rumenko:
A jbg ne mora da opali , znaš kako ako da onda što da ne ☺️
Meni je glupo kada čujem one lovačke priče tipa: opalio sam pet cura za 10 dana 🥱
Jbt uvek sam bio umeren , nije sve u kexu , bitno je da se dobro zezas 🥳

A jbg ne mora da opali , znaš kako ako da onda što da ne ☺️
Meni je glupo kada čujem one lovačke priče tipa: opalio sam pet cura za 10 dana 🥱
Jbt uvek sam bio umeren , nije sve u kexu , bitno je da se dobro zezas 🥳
ne mora da su lovacke...mogao je to i za jedno vece...u teoriji...fiziki sumnjam :mrgreen:
ali platis 5 komada za par evrica i eto ti...toliko ti vecera u Hrvatskoj sa devojkom...

ali razumem...ipak mislim da jesu malo preterali...ima verovatno muskaraca koji bi otisli tamo samo zbog sopinga i lepote gradjevina :lol:

Back