TURBO /rerna/ PECNICA

Ja se spremam ovih dana da je kupim, ali Clatronic jer mislim da je dovoljno dobra firma da bi ličila na FlavorWave, a cena je oko 6.500 din. Buni me malo to sto protomajstor kaze da namirnice treba da se okrecu, jer u reklami se upravo spominje obrnuto da se namirnice ravnomerno peku sa svih strana. Jako bih volela da nekako nabavim i Malu knjigu recepata koja se izgleda dobija samo uz Flavour Wave? Kad bi neko mogao da skenira i postavi negde?

moja mama je bila na jednom prezentaciji (antrum) gdje je kupila tu pećnicu.ali su je prevarili jer su joj rekli jednu cijenu a na kraju je ispalo drugacije.i sada mora plaćat 5 godina tu pećnicu.dode mi da je bacim kroz prozor, jer smo prevareni.i taj koji je to prezentirao nije čovjek.zato ljudi nemojte kupovati preko tih prezentacija.:(
lp

Što se knjige recepata tiče:
Recepti i nisu neki, ima ih malo, a i vreme pripreme ne može da bude isto obzirom da ni meso ili šta već pripremate nije isto (kao i kada kuvate ili pečete, neko se skuva brže,a neko sporije), isto je i sa povrećem. Jedno je sigurno mnogo je i brže i ukusnije i da bi bilo ravnomerno pečeno mora da se prevne jer je gore grejač, ali to uopšte ne predstavlja problem jer u svakom trnutku može da se otvori.

P.S. I sama sam pre kupovine bila veliki skeptik, ali zaista sam vrdi svaku paru.:klap:

Back