TURBO FOLK MUZIKA,TROVAC UKUSA MLADIH SRBIJE !

Krenulo je to,od druge polovine dvadesetog veka,pa se sve vise zahuktavalo,dok ta prokazena folk muzika,nije

usla u usi mladima,i sad imamo,to sto imamo.Vise je nego zalosno,da u diskotekama,nocnim klubovima,na svim

muzickim priredbama za mlade, cuje se samo s arlaukanje, velikih folk "zvezda".Ne mogu mirno da prihvatim,da

nasa deca odrastaju na pevackim "hitovima", nekog ako sam dobro zapamtio "Lukasa",i drugih slicnih "zvezda".

Bio sam skoro na Koncertu klasicne (ili kako neki kazu,"ozbiljne" muzike) u Dvorani Kolarceve Zaduzb

Muzicari su bili najvise klase.Muzika je bila ocaravajuca.Ali,avaj.Verujte mi kada Vam kazem,da osim mene,u

Dvorani nije bilo ni jednog slusaoca,koji nije imao,bar nesto,preko sezdeset godina zivota.!To je porazno za sve

nas.Ta "prirodna katastrofa" kako je nazivam primitivizam "Pinkozacije" Drzave Srbije,odvesce celo nase drustvo,

u katastroficnu buducnost kulturu ovoga naroda.Rezimi u Srbiji se smenjuju,ali svi se udvoricki ponasaju,prema

toj TV Pink ,koja ce svojim pogubnim uticajem na generacije koje stasavaju,naneti ogromne stete,nasoj

sveukupnoj kulturi,kako do sada,tako i u dalekoj buducnosti,sve vecu.

Back