tunjavac

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
teo sam prvo da pitam muške, al sam se setio da se pedefe zove žene, al interesuje me najviše mišljenje muškaraca ovih koji se ovde kreću i koje žene jelda ne zanimaju jer su ih se zasitili, jel...
jel ti više odgovara neka tunjava pa da moš manipulišeš lako, il neka koja ima mozga pa da se dogovarate ?
isto ovo i za žene, al obrnuto...tamo gde piše muški žene su, gde piše žene muški su
hvala

teo sam prvo da pitam muške, al sam se setio da se pedefe zove žene, al interesuje me najviše mišljenje muškaraca ovih koji se ovde kreću i koje žene jelda ne zanimaju jer su ih se zasitili, jel...
jel ti više odgovara neka tunjava pa da moš manipulišeš lako, il neka koja ima mozga pa da se dogovarate ?
isto ovo i za žene, al obrnuto...tamo gde piše muški žene su, gde piše žene muški su
hvala

da ima mozga, glupa zena nije sexi.

Ди, бре, па ко воли туњаво?

Само комплексаши који на тај начин стичу лажно самопоуздање.

Слађе је кад се намери јунак на јунака :tajna:

:D :klap:

I ti potvrdjujes moj stav, da samo inteligentni mogu biti dobri ljubavnici :)

Ne ne,to nisam rekao, vec npr u srednjoj skoli gdje smo se svi znali u dusu bilo je par cura koje su izgledale jako dobro ali su bile jako glupe, nikad mi nisu bile privlacne. Ali to ne znaci da nam ne bi bilo dobro u krevetu da smo naletili negdje jedno na drugo bez nekog detaljnijeg upoznavanja.

aj to prijo malo podrobnije ako nije problem :cmok:
Volim kada je muskarac pametan.
Volim da ima svoj stav i da mi se suprotstavi kada je to zaista potrebano, ili jednostavno da mi da savet, misljenje...(jer defintivno umem nekad da zabrazdim, al ne moze se pojesti sve sto zaleprsa, jel te...:lol:)
Ne volim kada je, da prostite, sitnicav i nad.kan i da mi na svaku moju trecu recenicu prosipa pamet, vec da zna kada je momenat da kaze: nece moci draga :)

A se onda malo koprcam i borim, ali na kraju shvatim.

Volim kada je muskarac pametan.
Volim da ima svoj stav i da mi se suprotstavi kada je to zaista potrebano, ili jednostavno da mi da savet, misljenje...(jer defintivno umem nekad da zabrazdim, al ne moze se pojesti sve sto zaleprsa, jel te...:lol:)
Ne volim kada je, da prostite, sitnicav i nad.kan i da mi na svaku moju trecu recenicu prosipa pamet, vec da zna kada je momenat da kaze: nece moci draga :)

A se onda malo koprcam i borim, ali na kraju shvatim.

Tj. da te siluje a da uzivas u tome?

Back