TUNJAVAC!!!

2pike:
Ne sekirajte se, ovo je na moj racun. Stvarno se ponekad zaprepastim kolko umem da budem glup i zaostao, a 27 godina sam u doope nabio! Startovao sam neku ribu koja se pojavila u drustvu pre neki dan, prilicno kulturno, dogovorio izlazak, posle njega jos jedan, a onda se riba dovatila sa prvim koji ju je grabnuo za ruku i odvukao je u prvi ulaz. Posle mi drugar rece da je riba u tom fazonu, natisnes je cvrsto i nema kiksa! I sta sad, probo da budnem fin i ispao fin rogonja?! A delovala je totalno Ok...
Neke zene jednostavno ne zasluzuju paznju,mozda i ne znaju sta je to...nemoj to da te deprimira.Na srecu takvih nema mnogo...bar se nadam

Jel' ulaz il' haustor? Ako je ulaz, mogla su ih deca videti... mada mogli su ih videti i u haustoru.. a ovako su ih mogli gledati kroz spijunku... ma, divljaci... najbolje je u podrumu medj' kiselim kupusom... taman miris kupusa neutralise manjak licne higijene kod devojke... il' kod muskarca... mada ne znam... neki ljudi drze kupus na balkonu, a blajviti po balkonu nije dobro... ono... uhvati te prehlada ili nesto tako... hladno doba... zima je.... bas nesto Kosava duva... mada ne znam... nikad nisam voleo ni kupus ni sarmu... jbiga... a i uvek sam se cuvao promaje... ono... propuh duva, hladno je i to... ma... dok god griju dobro je... ko fol...
Sta sam ono hteo... a da... jbiga...

Silent Bob:
Jel' ulaz il' haustor? Ako je ulaz, mogla su ih deca videti.. mada mogli su ih videti i u haustrou.. a ovako su ih mogli gledati kroz spijunku... ma, divljaci... najbolje je u podrumu medj' kiselim kupusom... taman miris kupusa neutralise manjak licne higijene kod devojke... il' kod muskarca... mada ne znam... neki ljudi drze kupus na balkonu, a blajviti po balkonu nije dobro,.. ono.. uhvati t eprehlad aili nesto tako... hladno doba... zima je.... bas nesto Kosava duva... mada ne znam... nikad nisam voleo ni kupus ni sarmu... jbiga... a i uvek sam se cuvao promaje... ono... propuh duva, hladno je i to... ma... dok god griju dobro je... ko fol...
Sta sam ono hteo... a da... jbiga...
jeste...

2pike:
Ne sekirajte se, ovo je na moj racun. Stvarno se ponekad zaprepastim kolko umem da budem glup i zaostao, a 27 godina sam u doope nabio! Startovao sam neku ribu koja se pojavila u drustvu pre neki dan, prilicno kulturno, dogovorio izlazak, posle njega jos jedan, a onda se riba dovatila sa prvim koji ju je grabnuo za ruku i odvukao je u prvi ulaz. Posle mi drugar rece da je riba u tom fazonu, natisnes je cvrsto i nema kiksa! I sta sad, probo da budnem fin i ispao fin rogonja?! A delovala je totalno Ok...

Uebi ga nisi naviko...

BAs skenj!

A ako ti krenes zustrije, onda se one prave fine!! :roll:

Ponekad je bas super kad decko zna za sebe da je glup. Na primer Aco jajara uvek najiskrenije i to bas u pravom trenutku kaze "E jbga ja sam glup". To je skoro isto kao da je pametan. On misli da je glup zato sto je bio los djak u skoli.

2pike:
Jbga, ja bio super djak, al nismo imali sexologiju
Nismo pricali o seksologiji nego o matematici, zbog sistema za kladionicu, jer je njemu Dusko rekao nesto sta ce meni da kaze za kladionicu, na foru da i on to moze da proba ako hoce, ali nista njemu ne vredi kad on na primer mnozi sa nulom nesto po hiljadu puta, jer ne zna iz matematike da je bilo koji broj kad se pomnozi sa nulom nula.

Pogrešna procena... dešava se... ništa strašno.
Zamisli da si to saznao posle trećeg, četvrtog izlaska... Ono kao, bude sex, sve OK , ti pun sebe, kao smuvao ribu, i onda provališ...:lol:
Još si ti i dobro prošao... Pa ti posle startuj svaku koja ti je simpatična...:wink:

@ banovani jaooo boze da mi je znati koliko ti je godina..............kao starac foco od stotinu ljeta...........ogorcen i sumoran ko crni brest :shock: ovo sam sad izmislila. Sta da ti otpevam pa da ti bude lakse?? Volis narodnu ili zabavnu :D ;)

Back