..koliko je mala sad stara, jede li svu hranu, kako podnosi hemo terapije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej narode kako ste? ☺
Nismo se dugo druzili. ????
Da li ima neko neki savet za podiznje imuniteta, iz licnog iskustva?
Mi smo sad vec dve godine na hemiji i imunitet je katastrofa blago receno, do sad nije koristila nista jer se na onkologiji nisu slagali sa tim.
To je zaista ( mislim na ove orasaste polodove) izgleda oduvek i bio jedini izvor imuniteta.Kao što sam obećala, evo recepta
1 kg meda
250gr.oraha,250gr.lesnika,250gr.badema<sameljes masinom za orahe.
100gr.semenki suncokreta,100gr.semenki bundeve,100gr.susama,100gr.lana( Lan sameljes u elektricnom mlinu za kafu)
Pola litre soka od limuna(od oko kilograma limuna dobije se pola l. soka),1 kesica cimeta,30ml.propolisa(ima ga ko onih pcelara sto prodaju med po tezgama,jedna ona mala flasica plasticna)
Sve to sjediniti i sipati u tegle(dobije se 3 velike i 1 mala tegla)i mora da stoje u frizideru. Uzima se 1,2 kasike dnevno.
Ništa se ne peče, sve se sirovo melje.
To je recept sa teme Onkologija 1, pisan davno, kada sam ja počinjala da se družim sa ženama sa te teme.
To je zaista ( mislim na ove orasaste polodove) izgleda oduvek i bio jedini izvor imuniteta.
Postoji ( ja sada ovo pisem kao totalni naivan umetnik na zici ) i ona interferon terapija koja se daje obolelima od recimo SIDE
i to je jedina terapija koja do danas igra ulogu u imun sistemu.
To je zaista ( mislim na ove orasaste polodove) izgleda oduvek i bio jedini izvor imuniteta.
Postoji ( ja sada ovo pisem kao totalni naivan umetnik na zici ) i ona interferon terapija koja se daje obolelima od recimo SIDE
i to je jedina terapija koja do danas igra ulogu u imun sistemu.
...mislim da je ona malena za bilo sta ovde navedeno....to treba porazgovarati sa lekarima i videti sta bi joj moglo dobro doneti...ne mogu ni odrasli ljudi sve to sto ovde pisete da prozvacu, svare i da im to zeludac podnese bez nekog dodatnog probiotika, a ne mala beba fakticki....ko se nije susretao sa tim hemijama i zracenjima bolje da ne prica nista i ne zbunjuje majku i onako dovoljno uplasenu za svoje dete....
..koliko je mala sad stara, jede li svu hranu, kako podnosi hemo terapije?
...mislim da je ona malena za bilo sta ovde navedeno....to treba porazgovarati sa lekarima i videti sta bi joj moglo dobro doneti...ne mogu ni odrasli ljudi sve to sto ovde pisete da prozvacu, svare i da im to zeludac podnese bez nekog dodatnog probiotika, a ne mala beba fakticki....ko se nije susretao sa tim hemijama i zracenjima bolje da ne prica nista i ne zbunjuje majku i onako dovoljno uplasenu za svoje dete....
Kao što sam obećala, evo recepta
1 kg meda
250gr.oraha,250gr.lesnika,250gr.badema<sameljes masinom za orahe.
100gr.semenki suncokreta,100gr.semenki bundeve,100gr.susama,100gr.lana( Lan sameljes u elektricnom mlinu za kafu)
Pola litre soka od limuna(od oko kilograma limuna dobije se pola l. soka),1 kesica cimeta,30ml.propolisa(ima ga ko onih pcelara sto prodaju med po tezgama,jedna ona mala flasica plasticna)
Sve to sjediniti i sipati u tegle(dobije se 3 velike i 1 mala tegla)i mora da stoje u frizideru. Uzima se 1,2 kasike dnevno.
Ništa se ne peče, sve se sirovo melje.
To je recept sa teme Onkologija 1, pisan davno, kada sam ja počinjala da se družim sa ženama sa te teme.
Ja bih Jelice probala, mozda da joj kasicicu stavis u neku kasicu kojom je hranis, nikako ne moze da joj skodi.Hvala za recept. Naime ovde je sve prirodno i ne moze da joj skodi nista od navedenog, svakako se sve melje tako da bi mogla to da jede. Da li znas koliko je ovo zaista delotvorno? Ona je nedno vreme pila sok od cedjene jabuke, sargarepe i cvekle, ali hemoglobin je bio ispod 100 kako i dok ga nije pila, a nije se u njenom slucaju pokazalo ni kao odbrana od raznih infekcija. I to smo joj cedili sve neprskano.
Hvala za recept. Naime ovde je sve prirodno i ne moze da joj skodi nista od navedenog, svakako se sve melje tako da bi mogla to da jede. Da li znas koliko je ovo zaista delotvorno? Ona je nedno vreme pila sok od cedjene jabuke, sargarepe i cvekle, ali hemoglobin je bio ispod 100 kako i dok ga nije pila, a nije se u njenom slucaju pokazalo ni kao odbrana od raznih infekcija. I to smo joj cedili sve neprskano.
domaćice, ovaj tvoj recept bi mogli da koriste i potpuno zdrave osobe umesto slatkiša i to kao preventivu
Slazem se, svakako ne skodi, ako pomogne odlicno, ako ne ipak smo probali, sigurno kao i sve mora da se koristi bar dva tri meseca da bi pokazalo rezete.
jelice, želim brz oporavak bebi.
Da, tamo sam mislila, kasicu u svaki obrok te kasicice koju jede, barem dve kasicice dnevno. Probaj Jelice, to je sve jako zdravo, nikakoProbacu sto da ne. 1-2 kasike dnevno uzimaju odrasle osobe? Onda bi ona trebala mozda 1 kasikicu?