Tumor mozga (CNS) kod bebe

Hej narode kako ste? ☺
Nismo se dugo druzili. ????
Da li ima neko neki savet za podiznje imuniteta, iz licnog iskustva?
Mi smo sad vec dve godine na hemiji i imunitet je katastrofa blago receno, do sad nije koristila nista jer se na onkologiji nisu slagali sa tim.

Kao što sam obećala, evo recepta

1 kg meda
250gr.oraha,250gr.lesnika,250gr.badema<sameljes masinom za orahe.
100gr.semenki suncokreta,100gr.semenki bundeve,100gr.susama,100gr.lana( Lan sameljes u elektricnom mlinu za kafu)
Pola litre soka od limuna(od oko kilograma limuna dobije se pola l. soka),1 kesica cimeta,30ml.propolisa(ima ga ko onih pcelara sto prodaju med po tezgama,jedna ona mala flasica plasticna)
Sve to sjediniti i sipati u tegle(dobije se 3 velike i 1 mala tegla)i mora da stoje u frizideru. Uzima se 1,2 kasike dnevno.
Ništa se ne peče, sve se sirovo melje.

To je recept sa teme Onkologija 1, pisan davno, kada sam ja počinjala da se družim sa ženama sa te teme.

1 kg meda
100gr.semenki suncokreta,100gr.semenki bundeve,100gr.susama,100gr.lana( Lan sameljes u elektricnom mlinu za kafu)
Pola litre soka od limuna(od oko kilograma limuna dobije se pola l. soka),1 kesica cimeta,30ml.propolisa(ima ga ko onih pcelara sto prodaju med po tezgama,jedna ona mala flasica plasticna)
Sve to sjediniti i sipati u tegle(dobije se 3 velike i 1 mala tegla)i mora da stoje u frizideru. Uzima se 1,2 kasike dnevno.

To je recept sa teme Onkologija 1, pisan davno, kada sam ja počinjala da se družim sa ženama sa te teme.
To je zaista ( mislim na ove orasaste polodove) izgleda oduvek i bio jedini izvor imuniteta.
Postoji ( ja sada ovo pisem kao totalni naivan umetnik na zici ) i ona interferon terapija koja se daje obolelima od recimo SIDE
i to je jedina terapija koja do danas igra ulogu u imun sistemu.

To je zaista ( mislim na ove orasaste polodove) izgleda oduvek i bio jedini izvor imuniteta.
Postoji ( ja sada ovo pisem kao totalni naivan umetnik na zici ) i ona interferon terapija koja se daje obolelima od recimo SIDE

Та интерферонска терапија је таква да многи не могу уопште да је издрже, колико убија све у организму.

Ne lupetaj bakice...
Ulje od crnog kima, maslinovo ulje, đumbir, beli luk...
Orasi su za mozak i za kolače, nista drugo...a tek med, beskorisno smeće...

...mislim da je ona malena za bilo sta ovde navedeno....to treba porazgovarati sa lekarima i videti sta bi joj moglo dobro doneti...ne mogu ni odrasli ljudi sve to sto ovde pisete da prozvacu, svare i da im to zeludac podnese bez nekog dodatnog probiotika, a ne mala beba fakticki....ko se nije susretao sa tim hemijama i zracenjima bolje da ne prica nista i ne zbunjuje majku i onako dovoljno uplasenu za svoje dete....

...mislim da je ona malena za bilo sta ovde navedeno....to treba porazgovarati sa lekarima i videti sta bi joj moglo dobro doneti...ne mogu ni odrasli ljudi sve to sto ovde pisete da prozvacu, svare i da im to zeludac podnese bez nekog dodatnog probiotika, a ne mala beba fakticki....ko se nije susretao sa tim hemijama i zracenjima bolje da ne prica nista i ne zbunjuje majku i onako dovoljno uplasenu za svoje dete....

Nisam se susretala sa hemioterapijama i zračenjima, ali sam ovaj recept prekopirala sa teme Onkologija 1. Tamo su pisale žene koje su prošle kroz hemioterapije i zračenja, i to je njihovo iskustvo. Tako da, moglo bi se reći, recept je iz prve ruke.

Žena je pitala, ja sam rekla da ću potražiti recept. Apsolutno mi nije bila namera da zbunjujem uplašenu majku, nego, kako je pitala, tako sam odgovorila.

..koliko je mala sad stara, jede li svu hranu, kako podnosi hemo terapije?

Tepdora ima sada 31 mesec, uglavnom jede sve samo sto joj jos uvek odredjenu hranu blendiramo. Npr. Bananu pojede u komadu a jabuka vec teze ide, zvacka ona ali je jos uvek to slabo, tako da jabuka ide jos uvek blenirana. Terapije je podnosila tu i tamo dobro ali posle ove sto je primila u oktobru ne moze nikako da se oslobodi virusa i upala. Upala pluca, sad upala srednjeg uha, u bolnici trenutno... tako da ce najverovatnije da se prekinu terapije, tako su bar rekli sa onkologije telefonski.

Zalosno je sto moramo da koristimo internet i forume kako bi pomogli svom detetu. Lekari jednostavno kazu da ne treba nista da uzima od suplimenata dok je na hemioterapijama i da nista ne pomaze u ojacavanju imuniteta. Po njima treba da jede sve kao sto i ostali ljudi jedu, nista vkse i nista manje. Kod nas npr ne postoji imunoterapija dok u svetu postoji. Po nasim onkolozima ne treba apsolutno nista dok je na hemiji i mi smo to postovali a mislim da smo se bas zeznuli zestoko sto smo ih slusali.

1 kg meda

Hvala za recept. Naime ovde je sve prirodno i ne moze da joj skodi nista od navedenog, svakako se sve melje tako da bi mogla to da jede. Da li znas koliko je ovo zaista delotvorno? Ona je nedno vreme pila sok od cedjene jabuke, sargarepe i cvekle, ali hemoglobin je bio ispod 100 kako i dok ga nije pila, a nije se u njenom slucaju pokazalo ni kao odbrana od raznih infekcija. I to smo joj cedili sve neprskano.

Hvala za recept. Naime ovde je sve prirodno i ne moze da joj skodi nista od navedenog, svakako se sve melje tako da bi mogla to da jede. Da li znas koliko je ovo zaista delotvorno? Ona je nedno vreme pila sok od cedjene jabuke, sargarepe i cvekle, ali hemoglobin je bio ispod 100 kako i dok ga nije pila, a nije se u njenom slucaju pokazalo ni kao odbrana od raznih infekcija. I to smo joj cedili sve neprskano.
Ja bih Jelice probala, mozda da joj kasicicu stavis u neku kasicu kojom je hranis, nikako ne moze da joj skodi.

Kao što sam već napisala, ja nisam ovo probala. Ali jesu žene, odavde sa foruma. Žene koje zaista postoje, neke od njih sam i upoznala, i zaista ne vidim razlog da bi one lagale u vezi toga. Tema na kojoj su pisale o tome je bila baš posećena, sve smo bile kao jedna porodica, tako da sam iz najbolje namere recept odande iskopirala. Jedna od njih je rekla da ništa nije moglo da joj podigne imunitet sem ovoga.

Na stranu što mislim da ni jedan od sastojaka nije štetan, ali to je samo moje mišljenje.

Da li neko ima iskustva sa aloe vera gelom i hemioterapijom? Svi hvale tu biljku, ali me zanima da li ona moze samo zdravoj osobi da pospesi imunitet ili je delotvotna zaista da moze da oporavi i mali organizam unisten hemioterapijama?

Kad razmislim skoro ceo svoj zivot prima terapije, od 31og meseca zivota 24 meseca je na hemiji. :'(

Back