tumacenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Волим да цитирам Алберта Ајнштајна: "Свемир и људска глупост су бескрајни, али за свемир још нема довољно доказа!"

]

Pusaci ocekuju neke smrtonosne bolesti da dobiju od pusenja i da ugrozavaju nepusace..to im je bit..a nepusaci ne gube vreme na propratne rituale oko cigareta vec zive zivot max

Svi koji su propušili imaju nekih silnih briga, možda neku nezbrinutu decu ili sl. pa su propušili da im bude lakše.

Pušačka je logika zaista neobična!
Uostalom, dovoljno je pogledati kako neko postaje pušač pa da mnogo toga bude jasnije.
Čovek ima prirodne potrebe za snom, hranom, seksom i higijenom. Sve se to javlja samo po sebi.
Potreba za duvanskim dimom nije prirodna i ne javlja se sama po sebi!

Sami pušači kažu da im ne samo prva cigareta, nego prvih nekoliko desetina cigareta uopšte nisu prijale!
Uprkos tome, kad počinju, oni sebe prinuđuju da nastave da puše samo zato što to čini neko drugi!!!
Pa molim vas koja je to logika i koji je to karakter?
I sada nekome sa takvom logikom treba dokazati bilo šta! Nemoguća misija!
Izgleda (a i jeste!) glupo što se uključujem u takvu raspravu.
Međutim, u pitanju je samoodbrana. Upravo zbog agresivnosti i bezobzirnosti pušača, ako mi, nepušači, ćutimo, nametnuli bi nam još više ograničenja i još bi nas više ugrožavali!

ako pusite bar nemojte u zatvorenim prostorijama unistavate tudja pluca a i smrdite brate, juce u busu sela neka zena na desni red naspram mog sedista (ja sam sedeo u levom redu) i smrdi na kilometar, odvratno, fuj. Znaci ne znam da li ima nesto gore nego kad vidis lepu, mladu devojku sa cigarom.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back