Tumačenje rečenice

Modernamira5

Domaćin
Poruka
4.342
Pozzzz,
kako Vi tumačite rečenicu nikada se ne bih preko tebe zabavljao?Kako da se ta rečenica shvati?Nikada ne bi preko mene imao još neku ili se to odnosi na seks,pa kao nikada ne bih legao preko tebe (zabavljao preko tebe)?
Potrebna analiza.

Pozzzz,
kako Vi tumačite rečenicu nikada se ne bih preko tebe zabavljao?Kako da se ta rečenica shvati?Nikada ne bi preko mene imao još neku ili se to odnosi na seks,pa kao nikada ne bih legao preko tebe (zabavljao preko tebe)?
Potrebna analiza.
To ti je kao ona doskočica : Kaži mu da ga pozdravljam preko u*srane motke.
To mu je otprilike to, a možda je i popio malo više, pa ne zna šta priča.

Mene je to više asociralo kao da ne bi preko mene spavao-ako je vodjenje ljubavi u pitanju-kapiraš?
Добро, ајде сад кад сам још једном прочитао...
Он ти је рекао да не би спавао ни са једном другом ако би спавао са тобом.
Мушкарци тако пипају терен, не значи да би одмах скочио на тебе. Дај му шансу ако ти се свиђа, а немој да му даш све док ти сама не осетиш да хоћеш.

Добро, ајде сад кад сам још једном прочитао...
Он ти је рекао да не би спавао ни са једном другом ако би спавао са тобом.
Мушкарци тако пипају терен, не значи да би одмах скочио на тебе. Дај му шансу ако ти се свиђа, а немој да му даш све док ти сама не осетиш да хоћеш.
Ja sam shvatila drugacije kao da on ne bi nikad legao preko mene i uradio to-jer kako shvatiti ne bih se zabavljao preko tebe?Pribliznije je tome,tako da je doslo do nesporazuma.

Pozzzz,
Potrebna analiza.
Stvar je vrlo jednostavna.Macak je posten.Nikada dok lezi na tebi i radi one stvari,nebi dakle oralno zadovoljavao drugu,dok je na tebi.Sve u svemu,
vrlo posteno.Svaka mu cast.Ja bih bogme i preko tebe,i pored tebe,sve zajedno.Kad se radi,nek se radi.!

Recnik, upotreba reci i recenica govori vise o govorniku nego reci i recenice koje koristi, osim, ako se ne radi o strucnoj prirodi izlaganja.
Dakle, ljudi koji koriste dvosmislene recenice u ozbiljnom razgovoru imaju potrebu da sakriju istinu ili bar da je upakuju u nesto sto mogu da spinuju.
Oni koji koriste strane reci ili suvise strucne u obicnom razgovoru, nemaju nameru da se sporazumeju, vec da istaknu svoje poznavanje neke materije, cesto sasvim nedovoljno.
Oni kojima treba 1000 reci da bi objasnili jednostavne misli, nemaju te misli sredjene.
Naravno, postoje i veliki broj varijacija, ali te varijacije ne sluze na cast onoga ko ih koristi i u principu ovakve sagovornike treba izbegavati. Mada nije lose ni zezanje takvog sagovornika, narocito ako je svestan da ga zezas.

Back