Tumacenje natalne karte

• Začetnik teme Začetnik teme Koko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koko

Zainteresovan član
Poruka
387
Narucila sam natalnu kartu od naseg poznatog astrologa, ali ja to nista ne razumem. Mislila sam da se u natalnoj karti vidi vise od npr. od tog i tog perioda pad imuniteta, obratiti paznju u tom i tom periodu na fizicka ostecenja...mislim, ja sam ocigledno nesto pomesala. Ja sam mislila da se u natalnoj karti vidi npr. tad ulazi novi muskarac u tvom zivotu, imaces razvod, troje dece, taj tip. ajde ljudi, objasnite mi malo koja je ta karta gde se preciznije vide konkretne stvari!

Karta je karta.
Koliko će osoba precizno dobiti objašnjenje, to zavisi od tumača.
A sama astrologija i ne služi za "pogađanje", za to postoje gatare i vidovnjaci - astrologija govori o verovatnoćama, o promenljivim i nepromenljivim faktorima.
Astrolog bi trebalo da je sposoban da sagleda predstojeće tokove, dobre, loše periode, kao i da ti kaže kako da preobraziš loš potencijal nezgodnih aspekata.
Neke stvari mogu dosta precizno da se kažu (ako više aspekata ptovrđuju tu priču), neke jednostavno ne mogu.
Dosta zavisi i od natalne karte osobe - neki imaju jednostavan, neki zamršen horoskop.

Za one koji bi da saznaju u koliko sati i minuta će da se ožene/udaju, preporučujem Milana Tarota :mrgreen: .

Hahaha, hvala na objasnjenjima. Znaci Milance, hahahaha. Malo sam se zbunila jer mi je ranije astrolog malo preciznije objasnjavao, tipa u 25 godini upoznaces bitnog muskarca, za tri godine....da vas ne davim sada. Tako da sam ja cekala takvo tumacenje, a dobila sam povoljne i nepovoljne periode i nista konkretno. Hvala drugari

Upotrebljava se rec analiza iz razloga sto u natalnoj karti pored znaka i podznaka koji imaju svoje znacenje postoji dosta drugih stvari koje treba uzeti prilikom tumacenja poput stepeni na kojima su odredjene planete,aspekti koje iste prave,odnos sa poljima,zvezde nekretnice,itd.a sve ima svoje znacenje i deluje drugacije u odnosu jedno na drugo u razlicitim postavkama na natalnoj.

Sama analiza je Merkur iz Device, prica je pod uplivom Merkura iz Blizanaca,intuicija da se vidi koja je prava stvar u moru tih znacenja je Neptun,ideje koje se stvaraju prlikom kombinacije simbola je Uran,sam rad je Saturn,mesto desavanja radnje je Mesec,primena u praksi dobijene analize vuce energiju Marsa koja bi kasnije trebala da da se transformise u energiju Jupitera,sam posao se radi iz ljubavi simbolika Venere koja ce ukoliko se uvek sa njom polazi prilikom analize ili bilo kog drugog posla transformisati energiju Plutona tako da radi na ljudsku korist a ne na unistenje.

Back