Tumacanje snova

Ja sam sanjala crnog jarca da me juri.... Ja bjezim...
I kao nasla sam neko jezero u kome se udavila moja kuma? Pri cemu ujutro kad sam ustala trebalo mi je vremena da se saberem da se ona nije udavila.... ***** ti sto je stvarno izgledalo sve☹️
Sta znaci crni jarac? Nikad nisam sanjala nesto slicno...
Svako ko vidi crnog Ovna u snu, vrlo je vjerojatno da ima skrivene talente. Važno je to prepoznati i koristiti u svoje svrhe. Međutim, ako crna životinja izgleda zastrašujuće, san upozorava na nesreću, kao i na utjecaj negativnih misli. Oni ne smiju prevladati u životu spavača.

Ja sam sanjala crnog jarca da me juri.... Ja bjezim...
I kao nasla sam neko jezero u kome se udavila moja kuma? Pri cemu ujutro kad sam ustala trebalo mi je vremena da se saberem da se ona nije udavila.... ***** ti sto je stvarno izgledalo sve☹️
Sta znaci crni jarac? Nikad nisam sanjala nesto slicno...
Jesi li i dalje u dobrim odnosima sa njom/je li bilo promjena?

celu noć objašnjavam gluvaćima kako da se ne muče i da im bude lakše, probudim se iznerviran
Sa stanovišta psiholoških tumača snova, takvo iskustvo snova pokazuje nam da u stvarnom životu često možemo imati osećaj da nas se previđa. Možda nas nikada neće pitati za mišljenje ili ono što kažemo utapa se u mnoštvu drugih izjava bez komentara.

Sa duhovne tačke gledišta, slika iz snova „gluvonema“ predstavlja komunikacijsku blokadu. Sanjanje oseća da postoje poremećaji u vezi sa duhovnim svetom, zbog čega može biti korisno izlagati se što manje spoljnih distrakcija.

Meditirajte ili koristite tišinu prirode da biste ponovo osetili vezu sa božanskim.

Back