- Poruka
- 42.902
trebam vise informacijaMoze li neko ko se razume u tumacnje snova, ali da bas zna o tome, da mi objasni sta znaci sanjati jarca bez rogova tj jarca kome su rogovi odseceni?![]()
prepricaj san
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebam vise informacijaMoze li neko ko se razume u tumacnje snova, ali da bas zna o tome, da mi objasni sta znaci sanjati jarca bez rogova tj jarca kome su rogovi odseceni?![]()
Svako ko vidi crnog Ovna u snu, vrlo je vjerojatno da ima skrivene talente. Važno je to prepoznati i koristiti u svoje svrhe. Međutim, ako crna životinja izgleda zastrašujuće, san upozorava na nesreću, kao i na utjecaj negativnih misli. Oni ne smiju prevladati u životu spavača.Ja sam sanjala crnog jarca da me juri.... Ja bjezim...
I kao nasla sam neko jezero u kome se udavila moja kuma? Pri cemu ujutro kad sam ustala trebalo mi je vremena da se saberem da se ona nije udavila.... ***** ti sto je stvarno izgledalo sve
Sta znaci crni jarac? Nikad nisam sanjala nesto slicno...
do naochara je...........Ljudi, HITNO!!!!
Šta znači kad vidiš ružičastog goluba u snu?
Jesi li i dalje u dobrim odnosima sa njom/je li bilo promjena?Ja sam sanjala crnog jarca da me juri.... Ja bjezim...
I kao nasla sam neko jezero u kome se udavila moja kuma? Pri cemu ujutro kad sam ustala trebalo mi je vremena da se saberem da se ona nije udavila.... ***** ti sto je stvarno izgledalo sve
Sta znaci crni jarac? Nikad nisam sanjala nesto slicno...
Sa kumom? Jesam, ok smo.Jesi li i dalje u dobrim odnosima sa njom/je li bilo promjena?
Nedje procitah kao svadja, ovo ono...Sa kumom? Jesam, ok smo.
Ne znam... Ne sjecam se... Ja napisala neđe? Pojma nemam...Nedje procitah kao svadja, ovo ono...
Ne nego kao tumacenje za umiranje druga/prijatelja, mislim.Ne znam... Ne sjecam se... Ja napisala neđe? Pojma nemam...
Aaaaa... Ahahahaa. Dok ja shvatimNe nego kao tumacenje za umiranje druga/prijatelja, mislim.
Ali moje licno tumacenje bi bilo da ti je kuma tada bila preplavljena emocijama a ti ljubomorna hahahaAaaaa... Ahahahaa. Dok ja shvatim![]()
goretjesh u vatriForumasicu sam sanjo,prvo sam joj dirko sise onda prstic u gacice![]()
Sa stanovišta psiholoških tumača snova, takvo iskustvo snova pokazuje nam da u stvarnom životu često možemo imati osećaj da nas se previđa. Možda nas nikada neće pitati za mišljenje ili ono što kažemo utapa se u mnoštvu drugih izjava bez komentara.celu noć objašnjavam gluvaćima kako da se ne muče i da im bude lakše, probudim se iznerviran