Atomski_Mrav Obećava Poruka 81 17.10.2012. u 17:43 - Tuluz #1 Imam zadatak da napravim prezentaciju na temu: Tuluz. Problem je sto sam nasao dosta malo informacija o tom gradu. Zna li neko nesto vise o nekom sajtu ili mestu gde mogu naci nesto vise o gradu?
Imam zadatak da napravim prezentaciju na temu: Tuluz. Problem je sto sam nasao dosta malo informacija o tom gradu. Zna li neko nesto vise o nekom sajtu ili mestu gde mogu naci nesto vise o gradu?
Jan Hus Poznat Poruka 8.098 17.10.2012. u 20:26 - Tuluz #2 Atomski_Mrav: Imam zadatak da napravim prezentaciju na temu: Tuluz. Problem je sto sam nasao dosta malo informacija o tom gradu. Zna li neko nesto vise o nekom sajtu ili mestu gde mogu naci nesto vise o gradu? Kliknite za proširenje... Ne.Obavesti me kad nađeš.
Atomski_Mrav: Imam zadatak da napravim prezentaciju na temu: Tuluz. Problem je sto sam nasao dosta malo informacija o tom gradu. Zna li neko nesto vise o nekom sajtu ili mestu gde mogu naci nesto vise o gradu? Kliknite za proširenje... Ne.Obavesti me kad nađeš.