Tukla sam Zorana jedno 3, 4, 5 puta, a onda sam ga izbacila napolje

ccaterpillar

Legenda
Poruka
56.059
NJENOG MUŽA BIJU I ROĐENA DECA: Tukla sam Zorana jedno 3, 4, 5 puta, a onda sam ga izbacila napolje

Zoran Božin iz Vračevog Gaja kod Bele Crkve žrtva je porodičnog nasilja. Iako smo navikli da žene budu žrtve zlostavljanja, ovog puta je obrnut slučaj, a da sve bude još gore, neretko su Daliborki Đorđević u tom maltretiranju pomagala i njihova zajednička deca. On je u više navrata prijavljivao da ga je prebila i nanela mu lake povrede zbog čega je protiv Daliborke, Osnovno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Kako je i sam potvrdio za Belocrkvanske novosti, Zorana je nevenčana žena više puta tukla.

- Dešavalo se da me zajedno s njom tuku i deca. Udarali su me u kičmu i glavu. Sada više nisam u toj kući, i od četvoro dece koliko ih imamo, s dvoje ne govorim - jada se Zoran.

Prijavljivao je više puta, policija je izlazila na teren i upozoravala ga da se skloni. Nakon svega, on ipak razmišlja o pomirenju zarad te dece...

Daliborkina verzija je drugačija. Ona priznaje da ga je tukla, ali mu, navodno, vraća "stare dugove".

- Znate li vi kakvu sam ja fizičku i psihičku torturu od njega trpela. Udarila sam ga dva, tri, četiri, pet puta.

Ipak, pojedine komšije potvrdile su da su bili svedoci nasilja nad Zoranom Božinom od strane Daliborke. Smatraju da je Zoran nedužan.

- On je takav čovek da ne može bolji da bude. Vredan je, lud koliko je vredan. Video sam kad ga je tukla - priča prvi komšija koji Zorana poznaje još kad je bio dete.

Nadležno tužilaštvo preduzima zakonom predviđene istražne radnje. Centar za socijalno takođe treba da se uključi jer sukobljeni imaju četvoro vanbračne dece.

https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3...dno-3-4-5-puta-a-onda-sam-ga-izbacila-napolje

Куд се деде Закон о породичном насиљу, где је мера обавезног удаљења супружника из стана/куће?

Или ово важи само кад је насилник мушкарац?

Избацити и њу и децу напоље, да човек дане душом.

Након суђења госпођи фин затворчић, деци хранитељске породице да их мало преваспитају.

Враћа му дуг?

Што га није пријављивала?

Poslednja izmena:
Заправо, примењује се селективно.

sto je jos gore od potpunog neprimenjivanja......

Kao covek koji zbog neregistrovane male prikolice zaglavi zatvor, zena koja zato sto nije na vreme odjavila muzevljev pistolj (ali je odjavila - savesno je postupila kada je saznala da joj je to obaveza) takodje zaglavila zatvor - a pedofil Pahomije na slobodi.

Ziveli srpsko sudstvo......

Kad je već pustio da ga bije
treba ženi pokloniti bejzbol palicu.
Da je ne bole ruke

Мислиш да овај има шансе

afc7ecf0e579783eda7b.jpeg

tema se pretvorila u sprdnju, zahavaljujući svima nama koji pišemo na njoj..
nego, svaki nasilnik treba da je tretiran kao problem u okruženju tj društvu i da snosi posledice u ime sopstvenog ponašanja, bilo da je u pitanju muškarac ili žena
Druga priča je ta što je kod nas ,,normalna " pojava da muškarac maltretira ženu, pa onda ovi sporadični slučajevi ispadnu kao gala poslastica za kretene oba pola..

nego, svaki nasilnik treba da je tretiran kao problem u okruženju tj društvu i da snosi posledice u ime sopstvenog ponašanja, bilo da je u pitanju muškarac ili žena
Druga priča je ta što je kod nas ,,normalna " pojava da muškarac maltretira ženu, pa onda ovi sporadični slučajevi ispadnu kao gala poslastica za kretene oba pola..

Problem je sto se jos uvek u nasem drustvu vodi da nisi pravo musko aki nisi nasilan, i ako nasiljem ne resavas bar polovinu svojih problema.
Obicaji.
Mentalitet.
I ostalo....

Ko to kaže da je normalna pojava?

У маси бракова мушкарац је оно ситније и крхкије биће. Правда и за њих.

E ebiga, sad sam naebo...
Znam ja da ljudi gledaju ako je sitan muskarac kao on je nezan pa fin, a ako je 2m onda ga treba polomiti i drzati pod uzdama...
A eto ja bih radije krupnu zenu jer ima manje kompleksa nego sitnije i manje je zlobna a to isto vazi i kod muskaraca...Ne pravilo ali tendencija takva postoji...
Bas sam gledao neke baze razvoja fizionomije, i slike istih osoba od rodjenja pa do starosti i moj utisak je da najlakse provalis ko ce biti nasilnik, smrad ili kur.vaja preko slika u tinejdz periodu...
Ali to izreci javno bila bi katastrofa, jer zamislite 99% ljudi koji jos poveruju da znaju da procene ko je dobar a ko los , ko krivac a ko pravedan...
Tako da neke stvari se nikako ne smeju izreci..

- - - - - - - - - -

Petunija gleda samo prema sebi, znaci dok ona bije, ona mazi, a kad neko nju dotakne, onda je to tesko nasilje...
Prica iz jednog filma, ali i u realu je isto...
On, nemoj da me tretiras kao bivseg momka...( smislu on joj prisao a ona ga vredja ono spustanje bez ikakvog razloga, pocetno zapisavanje zena)
Ona, da si mi momak ili bivsi momak, ja bih te tako udarila da bih ti nanela ozbiljne povrede zbog ovakvog udvaranja

- - - - - - - - - -

Ova je neki šonja,ja bi je odvalio od batina i nju i decu....i ako neka ga cepa kad je mitiljavko neki.Još se bruka po novinama i kuka kakako je jadan žrtva...

Zamisli da si 2m, i dolazi ti bezobrazan komsija, pa ti dolazi bahati drugi komsija, pa neki nervozni prolaznik, pa lose vaspitane danasnje zene i sta onda...
Ako bi bilo po zasluzenom svi bi fasovali po samarcinu minimum i sve bi leglo na mesto...
Moralno , sudski , svaki ovaj sukob sa pomenutim bi stvarno bio u tvoju korist, jer je svako od njih prekrsio i moralni i pravosudni zakon, ali na zalost pravda i pravo i zivot ne funkcionisu tako...
Arbitraza ne postoji u zivotu....to je vazan zakljucak..
Da postoji arbitraza, svakog ko je dobrica zabolelo bi dupe, jer u roku od vremena arbitraze, svako ko mu nanese nepravdu ili zlo bi bio sankcionisan po sluzbenoj duznosti...

To bi onda imalo funkciju odrzavanja kvaliteta drustva.a ne parnicno zaradjivanje para kao danas...
I to nije tesko ostvarivo...
Kao ni sve sto mora sluzbeno da se radi..

Back