Tugo moja pregolema

• Začetnik teme Začetnik teme ender
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lyon69:
Evo zasto ga je nana ostavila. Ne znam treba li stoti put da ponovim da devojka u muskarcu ne trazi finocu, dobrotu itd itd....

Pre par dana sam sa drugaricom popricao o svemu. I sta mi je ispricala. Vec neko vreme je zaljubljena u decka koji radi u kopirnici na faksu. On nije nista specijalno, ali necu sad da ulazim u to. Kako se ona zatreskala u njega? Jednog dana je dosla da korpira nesto, i on je poceo pricu tipa pa ti si najlepsa koleginica na celom faksu, bla, bla, bla. I normalno njoj se to dopalo, kojoj zeni pohvale ne prijaju posebno kada nisu full sredjene, ali nije obracala neku vecu paznju na to. Recimo da je to bila jedna od onih stvari koji ti ulepsaju dan, nista vise. I tako se to ponovilo recimo jos 2 puta. Komplimenti, lepa rec, nista vise. I onda je odjednom prestao. Onako na bum, jedva da joj se javio sledecih par puta kada je dosla. I nju je to pogodilo, pa je pocela da misli zasto joj sada nista ne govori, itd. Sledeci put je dosla skroz sredjena, i decko ju je opet iskulirao. E to je vec bio preveliki udarac za njen ego. Od tog trenutka ona je pocela da juri njega. Pozivi, izlasci na mesta gde on visi i sad videcemo sta ce biti od toga.
U svakom slucaju ona je predlozila meni da probam tu taktiku, kako je ona nazvala. Samo postoji jedan problem. To nisam ja. Ja nisam takav. Ja ne zelim da se predstavljam za nesto sto nisam. Ne zelim da igram na tu kartu zenske sujete. Jbg zelim da me neko voli zbog onoga kakav sam, a ne zbog onoga sto mogu da se pretvaram da jesam. I tu sada lezi moja dilema. Da li da pocnem da igram na tu kartu, da se foliram i izigravam nindzu, i budem sa njih 5,10, 50 dok ne nadjem neku koja ce biti vredna paznje. Ili da jednostavno budem ono sto jesam. Bez maski, bez lazi i sacekam onu koja ce biti ona prava? :(

Pa, naravno da ne treba da siliš sebe da radiš nešto što te ne čini srećnim i za šta smatraš da "ti nisi ti", ali je definitivno dobar lek da nađeš novu devojku i time promeniš objekat interesovanja. Trenutno ne daš nikome priliku da ti se približi, jer si okrenut prošlosti, još sanjariš o toj vezi i sebe opterećuješ mislima "šta bi bilo kad bi bilo", a treba gledati u budućnost i iz prošlosti izvući samo pouke, ništa više.

Ne znači da treba sad da imaš 50 kratkih veza samo zbog "dobrog glasa" ;), dovoljna je i jedna za početak, oko koje se vredi potruditi.

Znaš, ne bi trebalo da razmišljaš u pravcu: Zašto se sve završilo s Ivanom, a bilo nam je tako lepo.. Ostavljena strana sklona je da na stvari gleda iz svog (doduše, nenamerno) sebičnog ugla jer je njoj sve odgovaralo u vezi, ali onoj drugoj strani očigledno nije sve bilo potaman, inače ne bi otišla.

Što je završeno, završeno je. Osmisli svoj dalji život, druži se sa prijateljima i izlasci, izlasci, izlasci, jer samo na taj način ćeš upoznati nekog novog i interesantnog. Ako ti se ikad sama vrati - super, ako ne - već ćeš imati život uređen bez nje. Ako se sad okružiš samoćom, kao da si bacio kroz prozor sledećih pola godine - godinu dana emotivnog života (recimo da je taj period potreban da bi se koliko-toliko oporavio posle mučenja i izjedanja samog sebe ;))

Ne znam šta da ti kažem. Prosto mi je žao što si toliko emotivan
sm034.gif
. Pogledaj malo oko sebe. Ima još lepih i dobrih devojaka. Ivana je posebna samo zato što si je ti učinio takvom u svojoj glavi. Gomila drugih mladića je možda ne bi ni pogledala, zato glavu gore i drži do sebe. Prava devojka se vrzma tu negde, a ti je još nisi primetio ;)

Back