ender
Primećen član
- Poruka
- 628
lyon69:Evo zasto ga je nana ostavila. Ne znam treba li stoti put da ponovim da devojka u muskarcu ne trazi finocu, dobrotu itd itd....
Pre par dana sam sa drugaricom popricao o svemu. I sta mi je ispricala. Vec neko vreme je zaljubljena u decka koji radi u kopirnici na faksu. On nije nista specijalno, ali necu sad da ulazim u to. Kako se ona zatreskala u njega? Jednog dana je dosla da korpira nesto, i on je poceo pricu tipa pa ti si najlepsa koleginica na celom faksu, bla, bla, bla. I normalno njoj se to dopalo, kojoj zeni pohvale ne prijaju posebno kada nisu full sredjene, ali nije obracala neku vecu paznju na to. Recimo da je to bila jedna od onih stvari koji ti ulepsaju dan, nista vise. I tako se to ponovilo recimo jos 2 puta. Komplimenti, lepa rec, nista vise. I onda je odjednom prestao. Onako na bum, jedva da joj se javio sledecih par puta kada je dosla. I nju je to pogodilo, pa je pocela da misli zasto joj sada nista ne govori, itd. Sledeci put je dosla skroz sredjena, i decko ju je opet iskulirao. E to je vec bio preveliki udarac za njen ego. Od tog trenutka ona je pocela da juri njega. Pozivi, izlasci na mesta gde on visi i sad videcemo sta ce biti od toga.
U svakom slucaju ona je predlozila meni da probam tu taktiku, kako je ona nazvala. Samo postoji jedan problem. To nisam ja. Ja nisam takav. Ja ne zelim da se predstavljam za nesto sto nisam. Ne zelim da igram na tu kartu zenske sujete. Jbg zelim da me neko voli zbog onoga kakav sam, a ne zbog onoga sto mogu da se pretvaram da jesam. I tu sada lezi moja dilema. Da li da pocnem da igram na tu kartu, da se foliram i izigravam nindzu, i budem sa njih 5,10, 50 dok ne nadjem neku koja ce biti vredna paznje. Ili da jednostavno budem ono sto jesam. Bez maski, bez lazi i sacekam onu koja ce biti ona prava?