Pčelica Tanja
Primećen član
- Poruka
- 512
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni svaki prolazak leta izaziva takvo stanje.Čim se dani skrate i smrače, i ja sam takva, mračna.Uhvati li Vas ponekad osećaj da ste prazni,neispunjeni?!
I pored porodice,posla,često uhvatim sebe kako sam na neki način usamljena,tužna,sama.
Ne i hvala bogu na tome!Mislim da je to normalno da se ponekad tako osećamo. Ko se tako stalno oseća,ima ozbiljan problem.Uhvati li Vas ponekad osećaj da ste prazni,neispunjeni?!
I pored porodice,posla,često uhvatim sebe kako sam na neki način usamljena,tužna,sama.
Nije meni uvek tako,ali dođe po neki dan,kad mi se čini da na sebi imam gomilu tereta koji ne znam kako da skinem.Meni svaki prolazak leta izaziva takvo stanje.Čim se dani skrate i smrače, i ja sam takva, mračna.![]()
Hvala ti na iskrenosti...Sve je to Tanja normalno nekom stres izaziva premor a nekom prazninu
Sve je to stres
Ne mislim da ti nešto fali samo mislim da ti treba da više puniš baterije i odmaraš
I mene to ponekad uhvati , kao neka bezvoljnost u prelazu godisnjih doba . Mozda je to uticaj nekog suncevog magnetizma.Meni svaki prolazak leta izaziva takvo stanje.Čim se dani skrate i smrače, i ja sam takva, mračna.![]()
Čuj, ponekad...ja 4 dana sedmično, 12 meseci u godini razmišljam da se ubijem, i tako godinama. Na kraju krajeva, više od 50% ljudi koje poznajem žive zbog nekog drugog, dece uglavnom, samo to skoro niko neće da prizna, imam ujnu koja je psiholog i iako ne bi trebalo da priča o pacijentima, mora i ona neki izduvni filter da ima... nemaš pojma koliko su ljudi sjjebani, ne bi verovala.Uhvati li Vas ponekad osećaj da ste prazni,neispunjeni?!
Idi kod psihologaUhvati li Vas ponekad osećaj da ste prazni,neispunjeni?!
Ne razmišljam o samoubistvu,daleko od toga...Čuj, ponekad...ja 4 dana sedmično, 12 meseci u godini razmišljam da se ubijem, i tako godinama. Na kraju krajeva, više od 50% ljudi koje poznajem žive zbog nekog drugog, dece uglavnom, samo to skoro niko neće da prizna, imam ujnu koja je psiholog i iako ne bi trebalo da priča o pacijentima, mora i ona neki izduvni filter da ima... nemaš pojma koliko su ljudi sjjebani, ne bi verovala.
Ti si super. (I to je normalno što ti se dešava)
Otićiću svakako ako se ovo nastavi .Idi kod psihologa
Idi, to ti je najbolje, ispricas se sa njim/njom, pa da vidis sta ti izaziva takav osecaj....Otićiću svakako ako se ovo nastavi .
Ne.Uhvati li Vas ponekad osećaj da ste prazni,neispunjeni?!
Normalno je da si tuznaMene ne obuzima praznina i samoća, mene pored tuge obuzima često osećaj da mi je sve teško i jeziv ali jeziv premor
E to je tako svima!Hvala ti na iskrenosti...
Da,ima dosta stresa samo nekako mi se čini da kod drugih ljudi toga nema ili uspešno kriju.
Tesko je reagovati dok se ne opeces.Biti tuzan sa razlogom je ok
Ali biti usamljen, sam, prazan, neispunjen a bez razloga, i tako duze vreme, to nije dobro
Ta dva stanja nisu ista....