tuga

“Tuga je postepeno rasla , mozda I zbog shuma talasa. Koji se svakog chasa sve jace cuo. Kada smo izbili iza brda I kada se pred mojim ochima ukazalo nebo iznad te obale, osetio sam da je ova tuga bila neizbezna, bila je ista ona tuga pred lepotom, ili u najmanju ruku pred izvesnom vrstom lepote. Da li svi to osecaju tako, ili je to jos jedan nedostatak moje nesrecne prirode?"

Sabato “ tunel”

Cesto imam osecaj da je nesto suvise dobro .. toliko dobro da ne moze biti istina..

trenuci koji izgledaju savrseno …su greska percepcije

…….

e to se prostonarodno zove PLACIPI*KA :P

iliti...
sto bi rekla Isidora Sekulic "Chudna je ta nasa slovenska celjad, placu kad su tuzna, placu kad su srecna...."

Tuga pred lepotom je tako nekako slovenski bag :)
MAda, ko kaze da babu maloga Ernesta nije napravio neki oficir u Spaniji, usred gradjanskog rata?? :lol:
I

heee,pa nemoj tako...neki trenuci stvarno jesu-savrsheni...neki bash i nisu,ali nashe secjanje je dosta varljivo,dopunjava ih,malkice menja pa deluju tako...delujesh mi razocharano,,,
a tuga...tuga jeste jedno od najlepshih osecjanja...mogla bih da potpishem to.

babe...

to znaci samo da te jos nije zakacio taj bag...

kada se memorija preoptereti... bagovi iskacu ...:roll:

onda je potrebno resetovanje...:lol:

ybt previse vremena provodim pred kompom..:lol:

Tuzno, al lepo, ono sto znam, je da kad si sam, a naide taj bag...pa ja prosto kao da letim i svih se tuznih stihova setim, a sve sto ostane, iza, kao trag, na papiru il dusi mojoj, vodi sigurno u nove sigurnije pobede i intezivnije bolove...

Back