Tuga

otići u šumu, iskopati rupu od najmanje 60 cm dubine, umotati tugu u najdeblji celofan, potom u alu foliju a onda i tkaninu koju ćeš pljucnuti tri puta, prekrstiti dva puta, prekriti zemljom i staviti kamen težine 3 kg preko.

otići u šumu, iskopati rupu od najmanje 60 cm dubine, umotati tugu u najdeblji celofan, potom u alu foliju a onda i tkaninu koju ćeš pljucnuti tri puta, prekrstiti dva puta, prekriti zemljom i staviti kamen težine 3 kg preko.

da, to bi bilo idealno....pokušala sam nešto slično. kada sam se vratila kući, ona me je čekala tamo. sačeka me na najnezgodnijim mjestima i potopi čak i u situacijama u kojima nije predviđeno biti tužan.

ne mogu da spavam. a čak i da mogu, imam obaveze koje mi ne dozvoljavaju da spavam. a čak i da nemam obaveze, ne bih željela da se anesteziram. hoću da se izborim sa njom na nogama. ne želim da me promjeni. ne želim da ostavi trag.

- - - - - - - - - -

mazenje , sex ? :flert:

lijepo rješenje, ali nije opcija.

ne mogu da spavam. a čak i da mogu, imam obaveze koje mi ne dozvoljavaju da spavam. a čak i da nemam obaveze, ne bih željela da se anesteziram. hoću da se izborim sa njom na nogama. ne želim da me promjeni. ne želim da ostavi trag.

- - - - - - - - - -

lijepo rješenje, ali nije opcija.

Poker u skidanje ? :rumenko:

Pozitivne misli , caskanje sa nekim :rumenka: smejes se , zaboravis na tugu :aha: ili se malo nalijes vinom :mrgreen:

Leb te ebo,vec mesec dana sam pod nekom tenzijom,a sad mi je to preraslo u pravu depru. Po ceo dan mi se spava,sve me mrzi,bas sam o'co u kuratz.

PS ako otkrijes lek,obavezno podeli.

Back