Potrebna mi je pomoć jer ne znam sta mi se desava i sta da radim povodom toga.Ovako pre 3 godine baka mi je umrla ona je umrla preko noci u svom stanu a ja sam saznala tek ujutru.Nista nisam osecala kao da me je telo pripremilo na to.Otisla sam u njen stan da pokusam nekako da utesim dedu posle dva dana normalno dosla je sahrana i otisla sam tamo u vreme dok je svestenik ocitavo molitvu deda je trazio da se otvori sanduk jer je hteo da se oprosti od bake jer nije imao priliku da to uradi u njenom stanu bio je u soku a mrtvoroznici su je odveli brzo.Kad sam videla da je njeno lice modro odmah sam izletela iz kapele i onako se bas rasplakala.Preselila sam se kod dede da bi bila od neke pomoci.Deda je bio jako ogorcen ove 2 godine nekad smo se stalno svađali nekad me je vređo a moj brat ja i majka smo bile jako iscrpljene jer on je bio invalid nekad nije mogao da hoda nekad sam trcala da mu pomognem jer mu se desavalo da padne stalno je trazio preko noci da ga vodimo u wc.Stalno se pito kad ce umreti da bi nas se otreso.I naravno želja mu se oslišnula.Umro je u januaru. Osecam se sada fizicki normalno ali psihicki bukvalno ne osecam nista.I osecam da nista nije ostalo od onoga sto sam prema njima osecala od svoje 5 godine .Bila sam jako bliska sa njima.Posto je deda bio grub prema meni to me jako povredilo nista nije ostalo od ljubavi prema njemu sto sam sacuvala.Htela bih da znam kako da resim jer bih htela da opet budem srecna a ne ovako prazna.Molim vas pomozi te mi