Tuga pregolema...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...sad je nash cenjeni Ed postavio na Rupi text o porodici iz Miniceva...bash sam se potresla...jadna majka koja nema snage da se otrgne od muchitelja a deca josh jadnija jer sve to gledaju i podnose:sad2:a sam Bog ih chuva pa nisu bolesni...odmah sam premotala po glavi shta bi mogla da im poshaljem,mozda neku garderobu,malo namirnica...nemam poverenja u predlozene nachine slanja,nekako bih volela da im to stigne bez posrednika...msm da bi svi mogli da se ukljuchimo,svako na svoj nachin i koliko moze,shta vi mislite o tome?

Ne mislim da je ta akcija prljava opce ako se radi o akciji Blica?
zapravo djeluje mi da su skroz ok organizirani
I da pomoc stize tako gdje je i upucena
sve te price su tuzne, al meni je najteze pala ona s bracom sto zive u planini
I rade koliko znaju i umiju da prezive
e tu sam pukla

Ne mislim da je ta akcija prljava opce ako se radi o akciji Blica?
zapravo djeluje mi da su skroz ok organizirani
I da pomoc stize tako gdje je i upucena
sve te price su tuzne, al meni je najteze pala ona s bracom sto zive u planini
I rade koliko znaju i umiju da prezive
e tu sam pukla
U principu nemam poverenja u takve akcije...ko mi garantuje da ce oni dobiti ono sto saljem...pre x godina nosila stvari u C.Krst...ladno su mi rekli,jeste li vi to hemijski ocistili...a sve bilo cisto i slozeno...pa jbt ako cu hemijski cistiti onda odo na pijacu da zaradim niko bash nema za bacanje...na koncu C.Krst ima novcane donacije pa nek odvoje pare za to umesto sto trpaju u svoje dzepove:evil:otada,u se i u svoje kljuse...

U principu nemam poverenja u takve akcije...ko mi garantuje da ce oni dobiti ono sto saljem...pre x godina nosila stvari u C.Krst...ladno su mi rekli,jeste li vi to hemijski ocistili...a sve bilo cisto i slozeno...pa jbt ako cu hemijski cistiti onda odo na pijacu da zaradim niko bash nema za bacanje...na koncu C.Krst ima novcane donacije pa nek odvoje pare za to umesto sto trpaju u svoje dzepove:evil:otada,u se i u svoje kljuse...

Mislim da ovo nije ta pricha
kako god bilo, niko ti ne brani da odneses direktno
ima stranica s objasnjenjima kako
saljem smsove redovno
znam da je malo, al bar nije nista

Mislim da ovo nije ta pricha
kako god bilo, niko ti ne brani da odneses direktno
ima stranica s objasnjenjima kako
saljem smsove redovno
znam da je malo, al bar nije nista

to jeste malo.ove godine u februaru smo samo na lickom prelu skupile 15 000 cad svajcaraca. garantujem ti da je 7000 doslo od toga sto sam igrala kolo, podvirsivala i vrckala.
uvek ima nacina koleginice SMS-ovko, uvek.

- - - - - - - - - -

spremala sam kupsa i krompira takodje
r

to jeste malo.ove godine u februaru smo samo na lickom prelu skupile 15 000 cad svajcaraca. garantujem ti da je 7000 doslo od toga sto sam igrala kolo, podvirsivala i vrckala.
uvek ima nacina koleginice SMS-ovko, uvek.

- - - - - - - - - -

spremala sam kupsa i krompira takodje
r

Ne kazem da nema nachina
I ok je sto radish to sto radish
ja radim ono sto trenutno mogu
i jeste malo, al bar nije nista

inace, malo je bljak da se kao...
raspravljamo na ovakim temama

Poslednja izmena:
Ne kazem da nema nachina
I ok je sto radish to sto radish
ja radim ono sto trenutno mogu
i jeste malo, al bar nije nista

i to je sve?
sta ti fali da se popnes na sto u kafanu i sve sto zaradis posaljes ljudima u nevolji?
ej, al obziljno. ja sma to licno radila, nisam ni 1 posto uzela a dozivljavala sam svakakva maltretiranja.
a muz mi je bio u ratu, tamo kod vas dok ste vi bili ovde i naziva me lichkom pichkom jer smo pobegli za 5 dana mediterana

ne preterujem ja nista, znas ko sam i gde sam bio.
3000 srbijanaca je poginulo za vukovar a ti saljes sms-ove.

preterujem?

jos uvek ne znas sa kim se pises mada si mi tamo na mom topiku kakila dok sam bio banovan i u nemogucnosti da ti odgovorim.

Znojavi, batali me
nisam iz te tvoje priche
A ni ova tema nije u sluzbi tvojih pricha
iskuliraj se malo pa te nece banovat
toliko je jedostavno
Laku noc

Znojavi, batali me
nisam iz te tvoje priche
A ni ova tema nije u sluzbi tvojih pricha
iskuliraj se malo pa te nece banovat
toliko je jedostavno
Laku noc

aha, da te ostavim sad? dok sam bio banovan kakila si po meni sto na sat znajuci da ne mogu da ti odgovorim. a?
eve me sad.
i?
laka mi noc...

eee bre licke *****

i batali ti mene, ne stalkuj me tamo i ne proganjaj kad ne mogu da odgovorim.

ja sum srbijanac snajka

Po tebi?
Idi pa procitaj jos jednom
ili nek ti drugarica prepricha
Koliko se sjecam jasno samo joj rekla da mi je glupo
da komentarishem nekog ko nije tu
al ovo stvarno nije tema za ovakav razgovor

znam ja tvoj brtoj.
ode ti na ignore, ali ipak, probaj da ne pises po topicima koje sam postavio i onda bio banovan, ne pljuj me, nicim te nikad nisam izazvao da to radis.

baj!

Back