Ovako, znamo da istih priča ima i kod druge strane, ali mene sad zanima ova naša...
Znači, da li vam se desilo nekad da budete sa muškarcem koji je mnogo značio nekoj vama bliskoj ženskoj osobi?
Da li vam se desilo da neka vama bliska ženska osoba bude sa nekim ko je vama značio?
Eh... možete malo i da opišete situaciju...
Nisam bila ni sa kim ko je znacio nekoj meni bas bliskoj drugarici...
Sreca, privlacili su nas skroz drugaciji tipovi...
Bio mi je naklonjen jedan (tad) potencijalni tudji, ali nista od toga...osecala se mala napetost u drustvu, brzo proslo.
Lazem, bilo je nekih "cudnih" situacija i kasnije, ali s moje strane-nista...distanca.
Secam se situacije...vece drustvo, meni se svidja jedan lik, izadjemo, nista, kanta (ja dobijem kantu, ali nastavismo druzenje)...nakon nekog vremena, jedna novopecena "drugarica" pocinje da se muva s njim, a do tad joj bio-bljak...smuvaju se, kratko bili skupa...
...Svidi se meni uskoro jedan drugi lik, ali bas...izadjemo, vuci-potegni...potegni-povuci...ne ide. Opet "drugarica" trzne na njega, i smuvaju se, opet ista prica, on je njoj odvratan, sta ja videh u njemu i sl., kad eto odjednom planu jubav ...
I s njim je bila kratko...i pitao je za mene, tako mi rece, i stalno je bacao neke cudne poglede, "slucajno" nailazio (drugi su primecivali vise od mene)...i kad se desi da smo svi skupa, ja ok, oni se uznervoze...
Prestale smo da se druzimo, spontano, nikad doduse nismo ni bile nesto bliske, ali mi stvarno cudno bilo...nisam patila...samo se radovala kad im pukne tikva. I pomislim u sebi-e, vala i zasluzili ste se...