Tudje ime u krevetu

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Citam danasnje novine i vidim medju zanimljivostima: gospodja Joanne 41 godina je ubijena sa dva udarca kuhinjskim nozem od svog supruga Higgsa 44 godine u Mancesteru (Engleska).

Zasto je gospodin ubio gospodju?

Zato sto je za vreme polnog cina gopodja u navali strasti viknula (izmedju ostalog) i "Cris, guraj jace...!"

A on se zvao Higgs, a ne Cris.....:eek:

Onda je noz proradio...

.....................................

Meni se takodje desilo, na pocetku moje svalerske karijere, da zenama kazem tudje ime i to je uvek izazivalo neprijatnosti...

Zato ih kasnije nikada nisam oslovljavao imenom, vec samo se "draga", "ljubavi" i sl....

Da li se Vama nekada desilo da muskarac pogresi sa imenom?

Ili, ne daj Boze, da ste vi nekom rekli tudje ime?

Cuvajte se, vidite da to moze biti i ....smrtonosno? :per:

Zato ih kasnije nikada nisam oslovljavao imenom, vec samo se "draga", "ljubavi" i sl....

Da li se Vama nekada desilo da muskarac pogresi sa imenom?

Ili, ne daj Boze, da ste vi nekom rekli tudje ime?

Cuvajte se, vidite da to moze biti i ....smrtonosno? :per:

Nikad nisam rekla tudje ime :lol:

A znaci ako meme neko nazove ljubavi, da ipak udarim nozem za svaki slucaj, jer mozda samo vodi racuna da se ne oda? :think:

Bila sam na rodjendanu kod kuma kad je dosao zajednicki prijatelj sa novom devojkom ( za to vece ) i predstavio je punoj prostoriji sav vazan i na glas kao da donosi trofej ....drustvo ovo je Jelena ....

A onda je "Jelena" sa facom :confused: rekla "Tijana"

Dal treba da pominjen da je vise nismo nikada videli ???

Citam danasnje novine i vidim medju zanimljivostima: gospodja Joanne 41 godina je ubijena sa dva udarca kuhinjskim nozem od svog supruga Higgsa 44 godine u Mancesteru (Engleska).

Zasto je gospodin ubio gospodju?

Zato sto je za vreme polnog cina gopodja u navali strasti viknula (izmedju ostalog) i "Cris, guraj jace...!"

A on se zvao Higgs, a ne Cris.....:eek:

Onda je noz proradio...

.....................................

:

pe i treba da je ubije kad mu ni ime ne zna, sram jebilo

ja sam zamalo htela da viknem ime mog oca, jer sam se u nekom trenutku setila da je trebalo da ga zovem telefonom.
ne znam kako bih to objasnila ovom, obzirom da mi je prvi dečko, sreća sam se zaustavila na prvom slovu. :lol:

Back