Tudja roba

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ja baš ovih dana glavu razbijam time.
Moj kum, znači čovek koga baš volim i cenim, koji se nedavno oženio i pre dva meseca dobio dete - kresnuo je ženu našeg zajedničkog druga; čak više njegovog veoma dobrog druga. Ona jeste kretenka, o tome se priča uvek; i moj muž na to kaže; e i trebao je da je odvali kad je takva (navodno (i verovatno) je ona njega otvoreno startovala dok joj je muž bio na putu).
'Alo bre! Ona je dobila šta je tražila; zar ne? Mislim kakvo je to razmišljanje, nije to njoj kazna, nego valjda nagrada. A zašto nju ''nagrađivati''; i šta je bre sa poštovanjem prema (navodno) dobrom drugaru. Ali njih dvojica, i ona verovatno ne smatraju da je to o čemu ja pričam (ne)poštovanje :shock: :?
Ja se jadna najviše nerviram, a nikakve veze sa tim nemam. Njima dvoma je super, mom mužu smešno, a ovaj jadničak ni ne zna da mu najbolji drugar yebe ženu...

E sad, ovo je tajna, tako da pssssssst. ja sam znala da ću nekom reći, il' pući; sva sreća što imam vas:smile:

Uf, da pojasnim...

Jedan drugar se pre neko veche pojavio u kafeu sa nekom "drugaricom".
Mislim, nije mu devojka, to 100%, ali vidi se da igra oko nje, pokusava da ostavi utisak.
E, ondak su pojedini, kako bih ih nazvao, drugari "saletaci", krenuli kao u razgovor sa njom.
E, oni su za tog drugara "face", jesu stvarno, ali umesto da ostave coveka da na miru pokusa sve sto moze ili mu malo povecaju "cenu", oni kao "neobavezno" poceli da flertuju sa njom, iako nije nikakva atraktivna ribetina.

meni to bezveze...

Pa što je nije odveo tamo gdje nema "drugara"

E ja baš ovih dana glavu razbijam time.
Moj kum, znači čovek koga baš volim i cenim, koji se nedavno oženio i pre dva meseca dobio dete - kresnuo je ženu našeg zajedničkog druga; čak više njegovog veoma dobrog druga. Ona jeste kretenka, o tome se priča uvek; i moj muž na to kaže; e i trebao je da je odvali kad je takva (navodno (i verovatno) je ona njega otvoreno startovala dok joj je muž bio na putu).
'Alo bre! Ona je dobila šta je tražila; zar ne? Mislim kakvo je to razmišljanje, nije to njoj kazna, nego valjda nagrada. A zašto nju ''nagrađivati''; i šta je bre sa poštovanjem prema (navodno) dobrom drugaru. Ali njih dvojica, i ona verovatno ne smatraju da je to o čemu ja pričam (ne)poštovanje :shock: :?
Ja se jadna najviše nerviram, a nikakve veze sa tim nemam. Njima dvoma je super, mom mužu smešno, a ovaj jadničak ni ne zna da mu najbolji drugar yebe ženu...

E sad, ovo je tajna, tako da pssssssst. ja sam znala da ću nekom reći, il' pući; sva sreća što imam vas:smile:

ne radi qurva ono zbog para vec zato sto voli muza da vara:)

Ma nema u ovom slucaju tucanja,
radi se samo o tome da su ljudi postali kao kerovi,
kidisu bez veze i samo kvare drugima.
valjda samo zato da bi dokazali (ooo, kome li to) da su jos uvek neke "face"...
zato mi se to gadi.

Koliko ste fer prema tudjoj robi?

Ako se pojavi drugar/drugarica sa nekim,
nebitno da li mu/joj je to devojka/decko ili su "cisto onako" izasli zajedno
(drugarski, flertovski, muvacki...), da li ste maksimalno uzdrzani?
Cak i ako ona/on krenu u "ocigledan" razgovor sa vama?
Je li vam problem da nekome "skinete" ribu/frajera odmah ili se suzdrzavate do neke sledece prilike?

Ne,ne,ne,ne,...ne.
Nek prvo zavrshi sa svim tim pa onda mozemo da razgovaramo....101%uzdrzan u svakoj situaciji.

Nikada mi nije bio problem da skinem frajera..do gole koze....:wink:..mrzim kretene koji su sa devojkom koju poznajem a meni se nabacuju.. seljana je to i to teshka..krajnje sam fer u takvim desavanjima..nikada ne bih skinula dechka svojoj prijateljici..a i ne svidja mi se ovaj shto je sa njom sada..

Nikada mi nije bio problem da skinem frajera..do gole koze....:wink:..mrzim kretene koji su sa devojkom koju poznajem a meni se nabacuju.. seljana je to i to teshka..krajnje sam fer u takvim desavanjima..nikada ne bih skinula dechka svojoj prijateljici..a i ne svidja mi se ovaj shto je sa njom sada..
...mada...

ne radi qurva ono zbog para vec zato sto voli muza da vara:)
Ma, ne muči mene tu qrva, nego on, koji je kao ok, a yebe drugarovu ženu. I onda; na njegovom rođendanu pred svima imaju neke svoje ''interne šale'', kao nagađaju se nekim brojevima, odnosno (za većinu koja ne zna) ocenjuju oboje pred svima svoj sex 1-10.
Ja sam zgrožena i that's it.
A tek što kaže kučka - da mi se nabacuje neko ko je tu sa devojkom; tačno ti dođe da ga pljuneš.

Ma, ne muči mene tu qrva, nego on, koji je kao ok, a yebe drugarovu ženu. I onda; na njegovom rođendanu pred svima imaju neke svoje ''interne šale'', kao nagađaju se nekim brojevima, odnosno (za većinu koja ne zna) ocenjuju oboje pred svima svoj sex 1-10.
Ja sam zgrožena i that's it.
A tek što kaže kučka - da mi se nabacuje neko ko je tu sa devojkom; tačno ti dođe da ga pljuneš.
zasu.
ne znam kako bih reagovala da se tako nesto desava na moje oci :?

Je li vam problem da nekome "skinete" ribu/frajera odmah ili se suzdrzavate do neke sledece prilike?

....shto ne volim meni da se desi ,ne radim drugima ..........

.........a i biram robu samo sa znakom zelene jabuke ,tzv. ne prskanu robu ........:lol:

Back